Najbolji srpski teniser Novak Đoković odmara posle Olimpijskih igara, ali i dalje prati sva dešavanja u tenisu, a povodm jedne situacije se posebno oglasio.

УЧИНИТЕ СВЕ ДА СЕ ОВО НЕ ПОНОВИ Огласио се Новак Ђоковић и послао јаку поруку АТП-у

FOTO: Tanjug/AP

Đoković je tokom pauze ispratio meč između Džeka Drejpera i Feliksa Ože-Alijasima koji je obeležio skandal kada je u poslednjeg poena Drejper loše vratio loptu, a sudije nisu videle grešku, dok mogućnost vraćanja snimka nije postojala.

 – Sramota je da nemamo ponovljeni snimak za ovakve situacije na terenu. Ono što je još neverovatnije je da nemamo pravilo na snazi koje bi sudijama u stolici dozvolilo da promene originalnu odluku na osnovu ponovljenog snimka koji se gleda van terena! Svi koji gledaju na TV-u mogu da vide šta se desilo na ponovljenom snimku, ali igrače na terenu drže ‘u mraku’ i oni ne znaju šta se desilo. Imamo ‘Hokaj’ za linije i živimo u tehnološki naprednom 21. veku! Molim vas, Turovi, učinite da se ovaj apsurd nikad više ne ponovi! – poručio je Đoković.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
–> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! —

It’s embarrassing that we don’t have video replay of these kind of situations on the court. What’s even more ridiculous is that we don’t have the rule in place that would allow chair umpires to change the original call based on the video review that happens off the court!… https://t.co/MQsmqpTmXK — Novak Djokovic (@DjokerNole) August 17, 2024

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
–> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! —

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst