Srbijanski reper Dragomir Despić Desingerica danas je u popodnevnim satima učestvovao u tučnjavi sa nekoliko ljudi, o kojoj mediji u Srbiji ne prestaju pisati.

Kako Telegraf.rs nezvanično saznaje iz izvora bliskog istrazi, stariji čovjek inicijala D.R. sa snimka koji prima udarce od repera je pozvao policiju nakon što je tvrdio da je napadnut od strane repera.

Kako je D.R. objasnio, on je kosio je travu isped dvorišta, Desingerica je projurio brzo automobilom, on se pobunio, zatim je reper stao, izašao iz auta i prijetio mu i fizički nasrnuo na njega. Dotrčao je komšija i sin kada je Desingerici prvo zaprijetio, a zatim fizički nasrnuo na njega, zatim i na njegovog sina.

Podsjetimo, poslije nemilog događaja Desingerica se oglasio za Telegraf.

– Taj čovjek je gurnuo ona seoska kolica pod auto, bukvalno da izginem, ja sam ukočio i ništa. Napao me čovjek, nisam ga ni pipnuo, onda je izašao njegov sin da se bije sa mnom. Tek na onom snimku na kom se vidi da su mi udarili ženu, udario je po licu, onda sam krenuo da nabodem i to ne ovog čovjeka nego njegovog sina, ovog visokog koji može da se bije sa mnom… Ne može ovaj čovjek da se bije sa mnom, taj nije dobio ništa, nisam ga pipnuo. U principu, ja sam napadnut, nisam ja nikog napao – rekao je Desingerica.

(Express / Telegraf.rs)

Originalni tekst