Teodora Balzak ponovo je završila u bolnici zbog lošeg zdravstvenog stanja i time zabrinula svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram.

Teodora je sada objavila fotografiju iz bolnice, uz koju je samo stavila emotikon doktora. Teodora nije objasnila da li je reč o komplikaciji bolesti ili o jednom od pregleda na koje mora redovno da ide. 

Foto: Instagram prntscreen/teodora_balzak

 

Podsetimo, Teodora se nije osećala dobro tokom boravka u Beloj kući, te joj je produkcija obezbedila kompletne analize koje nisu bile dobre, te je starleta morala hitno da napusti rijaliti kako bi se što pre biti podvrgnuta lečenju koje nije moguće obavljati u okviru Bele kuće.

Foto: Informer

 

Iskreno, baš sam loše. Više stvari je odjednom. Početak je bila ta štitna žlezda, onda su otkrili da mi srce nije ok, da imam tahikardiju, a onda su provalili da mi nije u redu nadbubrežna žlezda i sutra imam razna ispitivanja. Ujutru idem u bolnicu da radim neki specijalni test. Moram da idem i na ultrazvuk stomaka, kortizol mi nije dobar i krvna slika mi je loša. Ne mogu da verujem šta me je sve snašlo. Ja sam iza sebe imala četiri stresne godine. Bio je doktor kod mene pre dva sata i rekao mi je da je baš loša situacija i da bubrezi bukvalno mogu sutra da mi otkažu. Meni je počela i kosa da opada, glava i noge mi otiču i mnoge druge stvari i eto, ne znam šta da kažem – rekla je nedavno Teodora za „Informer“.


Filipa snimali paparaci tokom šetnje s Aleksandrom i sinom, on se iznervirao! Ovako je reagovao Živojinović kada je ugledao kameru (VIDEO)

sledeća vest

Originalni tekst