Rođeni brat rijaliti učesnika Marka Janjuševića Janjuša, Mihailo Janjušević, ubio se u 27. godini života.

Mihailo Janjušević pronađen je mrtav, kako nezvanično saznaje „Blic“, a detalji samoubistva još uvek nisu poznati.

Mihailo je bio Janjušev mlađi brat. Bavio se modelingom i bio je strastveni zaljubljenih u teretanu.

Svojevremeno se pojavio u jednom spotu pevačice Dare Bubamare, pa se o njegovom izgledu naširoko pričalo.

Mihailo se oglašavao javno povodom učešća 10 godina starijeg brata u rijalitiju „Zadruga“, te je komentarisao njegove odnose sa učesnicima.

Zarađivao je i od objava na jednom sajtu za odrasle.

Janjuš, podsetimo, ima i brata Borisa.


Vesti

Još jedna masna laž Dragana Đilasa! Lazović ga demantovao i priznao da su huligani njihovi Tajkunski mediji na aparatima! I oni su morali da priznaju: Manje je ljudi, to je definitivno! (VIDEO) I tako u krug! Brnabić o ludilu opozicije: Večeras idu do policije da traže oslobađanje Ovaj ološ želi da Srbija bude spaljena! Belosvetski hoštapleri otvoreno najavljuju najgori scenario!

JEZIV PLAN

Ovaj ološ želi da Srbija bude spaljena! Belosvetski hoštapleri otvoreno najavljuju najgori scenario!

Zloslutna upozorenja da se u Srbiji sprema pokušaj novog evropskog Majdana (kada je u Ukrajini, u zapadnoj režiji svrgnuta legalno izabrana vlast) izgledaju sve realističnije nakon što su pristalice Srbije protiv nasilja nasilno pokušale da upadnu u Skupštinu grada. Kamenice, motke i baklje s kojima su demonstranti napali policiju, međutim, nisu zadovoljile brojne zapadne prijatelje srpske opozicije, pa neki od njih i otvoreno pozivaju na dalju eskalaciju i doslovno traže Majdan u Beogradu, navodi u velikoj analizi RT Balkan.

Dodeljena priznanja

Društvo

Dodeljena priznanja „Žene u nauci“ za 2023. godinu

Dobitnice Nacionalnih priznanja „Za žene u nauci“ za 2023. godinu su Ana S. Dobrota, Isidora Kešelj i Milica Radaković, a nagrade im je dodelila ministarka nauke, tehnolooškog razvoja i inovacija Jelena Begović, koja je istakla da je za 13 godina nagrađeno 38 žena u ukupnom iznosu od 20 miliona dinara.

Originalni tekst