Godinama unazad Alka Vuica ima psa, svog prijatelja, koji joj je postao kao član porodice. Ali nažalost, pevačica je bila pred teškom odlukom s obzirom da se njen Pako razboleo.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Teška srca odlučila je da ga uspava, te se emotivnim rečima oprostila od svog najvećeg prijatelja.

Najtužnijia sam na celom svetu. Ubila sam svog psa, moju ljubav – poručila je pevačica, a potom objasnila šta se zapravo dogodilo.

Rekli su mi da ima tumor hipofize i da je prilično veliki i da se zato ponaša čudno, tetura i ne može ustati na zadnje noge. Zahvaljujem se svim divnim ljudima iz prekrasne klinike koji su mi vratili verovanje u životinje i ljude – napisala je Alka Vuica nakon čega su usledili brojni komentari podrške putem društvnih mreža.

Ipak, bilo je i onih koji su osudili njenu reč “ubila” zbog čega se pevačica ponovo oglasila i poslala važnu poruku.

Znam da je reč “ubila” preteška i previše jaka, ali htela sam dočarati koliko je takva odluka strašna i koliko je ogromna i razarajuća. Često je to tako, ako želimo nekome pomoći, moramo ga pustiti da ode. Paco je zaspao u mom krilu i oslobodio se. Čvrsto sam ga držala, mazila ga i šaputala mu molitve.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Diskvalifikovani zadrugar dolazi na Pink, bivšoj spremio brutalnu osvetu!

sledeća vest

Originalni tekst