Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je pred meč protiv Ajaksa u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope da protivnik i taktički i fizički zna šta radi na terenu, ali je istakao da njegovi izabranici nisu bez šanse protiv četvorostrukog prvaka Evrope.

У ВОШИ ВЕРУЈУ У ЧУДА: Бандовић и Петровић потпуно спремни за дуел са Ајаксом

FKV

Na početku je rekao Bandović da veruje u čuda.

 – Ritam iz naših utakmica neće biti isti, intenzitet će biti na visokom nivou. Sve unapređujemo. Možemo da verujemo, ja u čuda verujem. To je prvo poluvreme, ipak je to ekipa koja i taktički i fizički zna tačno šta radi na terenu – rekao je Bandović na današnjoj konferenciji za medije.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Trener Novosađana dodao je i da je ekipa spremna da se brani, pre svega nisko.

  – Došao je trenutak da igramo protiv velike ekipe. Sigurno za mnoge čudo ili nemoguće, ali 11 na 11 je na terenu. Utakmica mora biti perfektna, od prve do poslednje sekunde da smo u njoj – istakao je Bandović.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Crnogorski stručnjak je dodao i da je dovedena ekipa za Evropu i da osim rezultata i utakmice, Ajaks može da bude samo još jedno više iskustvo.

  – Glavna ideja je da imamo konkurenciju u timu. Sigurno će doći do promena u ekipi. Imamo utakmice na svaka 3-4 dana, ali momci su spremni da se brzo oporave. Nije važno kako ćeš da počneš sezonu već kako ćeš da je završiš – zaključio je šef struke „lala“.

Kapiten „stare dame“ iz Novog sada Njegoš Petrović istakao je da timu pobeda protiv Tekstilca u prvom kolu domaćeg šampionata izuzetno znači pred Ajaks, pogotovo što Holanđani još nisu imali takmičarsku utakmicu.

 – Sigurno nas čeka jako teška utakmica. Ne fizički, već psihički. Moramo brže da donosimo odluke i razmišljamo i da se držimo zajedno više nego ikad. Ajaks je ozbiljna ekipa sa zanimljivim trenerom koji gaji vrlo lep stil fudbala i moraćemo da damo više od 100 odsto sebe da izvučemo pozitivan rezultat – rekao je Petrović.

Ekspedicija Vojvodine u sredu u prepodnevnim časovima leti za Amsterdam, gde će u večernjim časovima odraditi trening na stadionu Johan Krojf Arena. Utakmica se igra u četvrtak od 20 i 30, a glavni sudija će biti Španac Sezar Soto Grado.

Pobednik dvomeča će u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope igrati protiv pobednika duela Panatinaikos (Grčka) – Botev (Bugarska). Poraženi će u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija gde će igrati protiv boljeg uz dvomeča između slovenačkom Maribora i rumunske Krajove.

BONUS VIDEO: SJAJAN DEBI: Duarte posle prvog kontakta sa loptom postigao gol za 4:0

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst