Pevačica Anđela Ignjatović Breskvica takmičiće se na predstojećem „Izboru pesme za Evroviziju“, a kako kaže, u svojoj glavi je već odnela pobedu.

Numera „Orlovo gnezdo“ već ima tri miliona pregleda na Jutjubu, zbog čega Breskvici mnogi prognoziraju prvo mesto.

Na pomenutoj platformi je konkurenciju ostavila daleko iza sebe, a ne krije da sa prijateljima i porodicom stalno priča o takmičenju i mogućem odlasku na „Evroviziju“.

Foto: E-Stock

 

Ja sam iz fazona: „Ljudi, ja ako ne pobedim tugovaću narednih 40 dana“. U svojoj glavi sam već otišla na „Evroviziju“, jer volim da manifestujem – istakla je Breskvica i nastavila:

Naravno da bih bila tužna da ne odem, ali, što se posla tiče, sve što sam do sada uradila u životu sam manifestovala. Kao mala sam zamišljala da ću ja da pevam, sve sam zamišljala kako se sada dešava, bukvalno. I onda sam negde iz fazona: „Sada ću danonoćno da zamišljam ovo, pa će da se desi“. (smeh) Toliko sam opterećena time, zamislila sam čak i momenat kada objavljuju ko je pobednik „Evrovizije“, dotle sam došla – dodala je ona i otkrila koliko joj znači podrška kolega, a među njima je posebno izdvojila Danicu Crnogorčević:

Foto: ATAIMAGES

 

Bila sam srećna zbog Danice… Podelila sam to svuda i svima sam poslala. Kao, Danica je pričala o meni. Ono što ljudi možda ni ne znaju je da ja konstantno slušam njenu muziku. Stvarno je mnogo volim i baš mi je drago što me je podržala. Sanja Vučić je neko ko je od prvog trenutka kad sam ja saopštila da ću da se prijavim bila tu uz mene i pomogla mi milion puta, ispričala mi je kako sve funkcioniše. Ona je ta koja me je baš podržala. Takođe, Slobodan Radanović i njegova žena Jelena, stvarno ih pozdravljam puno. Oni su mi se javili, podržali me, dopada im se pesma. Nažalost, nije me podržalo puno kolega, malo mi je krivo zbog toga, ali eto njih dvoje, troje, četvoro koji jesu, jako sam im zahvalna.


Problem za problemom! Janjuš pravo iz

sledeća vest

Originalni tekst