OLIMPIJSKI komitet Srbije i Viber tradicionalno u godini Olimpijskih igara lansiraju set stikera Olimpijskog tima Srbije. Na ovaj način, korisnici vodeće globalne platforme za komunikaciju mogu da na svoje mobilne telefone preuzmu novi set stikera Olimpijskog tima Srbije, koji su potpuno posvećeni predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu.

У СУСРЕТ ПАРИЗУ: Олимпијски комитет Србије на посебан начин анимира навијаче нашег спортског тима

Olimpijski komitet Srbije

Nakon Olimpijskih igara u Riju 2016, korisnici svoje omiljene regionalne aplikacije za dopisivanje od danas mogu da preuzmu i koriste stikere Olimpijskog tima Srbije i za Olimpijske igre koje će se od 26. jula do 11. avgusta održati u gradu svetlosti.

Na stikerima Olimpijskog tima Srbije nalaze se likovi nekih od naših najprepoznatljivijih sportista i trenera, uključujući osvajača srebrne olimpijske medalje iz Tokija Damira Mikeca, najbolje odbojkašice sveta Tijane Bošković, selektorke ženske košarkaške reprezentacije Marine Maljković i mnogih drugih vedeta našeg sporta. Pored likova naših sportista, zaštitni znak ovih stikera je i Srećko, maskota Olimpijskog tima Srbije.

Ovi stikeri mogu se potpuno besplatno preuzeti kako za desktop verziju Viber servisa, tako i za sve mobilne telefone.

Ovaj, sada već tradicionalan set stikera Olimpijskog tima Srbije, predstavlja poklon Olimpijskog komiteta Srbije svim navijačima Tima Srbije koji će, uvereni smo, imati mnogo razloga za radovanje i slavlje tokom najvećeg svetskog sportskog takmičenja koje nas očekuje ovog leta.

Generalni sekretar Olimpijskog komiteta Srbije, Đorđe Višacki ovim povodom izjavio je:

– Olimpijski komitet Srbije prepoznaje potrebu za korišćenjem modernih, direktnih formi komunikacije. Olimpijski komitet Srbije je formirao svoju Viber zajednicu pred Olimpijske igre u Tokiju koje su održane u veoma specifičnim uslovima Covid pandemije kada navijači nisu bili u prilici da daju podršku našim sportistima sa tribina. Činjenica da je tokom prethodnih Olimpijskih igara, naša zajednica imala skoro 100 hiljada članova, dovoljno govori o tome koliko su ovakvi vidovi komunikacije važni. Lansiranjem novog seta stikera, sigurni smo da će naša Viber zajednica nastaviti da raste i da će svi navijači imati relevantan izvor pravovremenih informacija koje će im doneti mnogo razloga za slavlje i radost.

Kreativno rešenje stikera napravio je jedan od naših najboljih karikaturista koji iza sebe ima veliko iskustvo u ovakvim projektima, Ilija Sarmeš, poznatiji pod nadimkom Sarmagedon. Sarmagedon je naše sportiste predstavio kao strip junake uz vesele i duhovite natpise koji prate svaki stiker.

Ovi stikeri mogu se potpuno besplatno preuzeti kako za desktop verziju Viber servisa, tako i za sve mobilne telefone.

Potrebno je samo da kliknete na ovaj link i preuzećete stikere Olimpijskog tima Srbije za Pariz 2024.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst