Naslovna Iz minuta u minut U Srbiji počeo treći talas širenja panike iz kriznog štaba

U Srbiji počeo treći talas širenja panike iz kriznog štaba

BEOGRAD/SREMSKA KAMENICA, 14. OKTOBAR 2020, (Njuz) – U Srbiju je stigao dugo predviđani i očekivani treći talas širenja panike iz kriznog štaba, a trenutno niko ne zna koliko će on trajati.

Nadležni upozoravaju građane da preduzimaju sve mere zaštite od paničnih nastupa članova kriznog štaba, kao što su zaštitni čepovi u ušima i izbegavanje izlaganja medijskim sadržajima.

– Svuda u okruženju panika je počela da hvata zalet, pa bi bilo iluzorno očekivati da se kod nas neće desiti, pogotovo kad znamo koliku su paniku članovi kriznog štaba i političari podigli tokom prvog talasa korone. Molimo građane da budu odgovorni i da se čuvaju kako u narednim nedeljama ne bismo imali vrtoglav rast broja zaraženih panikom – kaže za Njuz Jovan Vranjković, analitičar za proučavanje panike i vanrednih ituacija iz Sremske Kamenice.

Prema nekim procenama, pik trećeg talasa panike mogao bi da se desi polovinom decembra, ali se može desiti da bude i ranije.

– Ukoliko doktor Predrag Kon bude češće objavljivao statuse na Fejsbuku, moguće je da u pik talasa uđemo i ranije, već tokom novembra. Koliko će taj pik trajati, to zavisi isključivo od broja konferencija kriznog štaba, broja paničnih SMS-ova koje budu slali građanima, ali i od količine dramatičnosti u obraćanjima predsednika Srbije Aleksandra Vučića – zaključio je Vranjković u izjavi za Njuz.

Nenad Milosavljević

The post U Srbiji počeo treći talas širenja panike iz kriznog štaba appeared first on Njuz.net.

Original Article

Must Read

Posle 25 godina braka POZNATI GLUMAČKI PAR saznao da su u KRVNOM SRODSTVU – HOLIVUD BRUJI O OVOM SKANDALU!

Poznati glumački par Kevin Bejkon i Kira Sedžvik su 32 godine u braku, a njihovu ljubav nije uspelo da poremeti ni to što su ranije saznali da su rođaci. ŽIVOTNA PRIČA OD KOJE SE SRCE KIDA! Sahranio je dete, devojku i najboljeg druga....Tužna sudbina SLAVNOG GLUMCA! KAO SAV NORMALAN SVET! Glumica BRANKA KATIĆ oduševila BEOGRAĐANE, svi su gledali u nju! (FOTO) ŽIVOTNA PRIČA OD KOJE SE SRCE KIDA! Sahranio je dete, devojku i najboljeg druga....Tužna sudbina SLAVNOG GLUMCA! sledeća vest Naime, nakon 25 godina braka su oni saznali da su dalji rođaci i do tog otkrića došli su slučajno kada su gostovali u emisiji "Finding Your Roots", koja se bavi proučavanjem porodičnog stabla poznatih. Domaćin emisije, Henri Gejt Luis, pokazao je DNK dokaze koji ilustruju da su Kira Sedžvik i sedam godina stariji Kevin Bejkon rođaci u devetom kolenu. ZAVRŠIO U URGENTNOM! Informer saznaje - Glumac PAO SA BINE, 6 KOPČI NA GLAVI! MILAN MARIĆ ISKRENO O LJUBAVNOM ŽIVOTU: Ja sam čovek koji UVEK VO..

Administrativni odbor razmotrio ostavke budućih ministara na poslaničke funkcije

Administrativni odbor razmotrio ostavke budućih ministara na poslaničke funkcije Published: 26.10.2020 Na današnjoj sednici Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja razmatrane su ostavke na funkciji narodnih poslanika, između ostalog, Maje Gojković, Branislava Nedimovića, Marije Obradović, Radomira Dmitrovića i Milana Krkobabića, saopšteno je iz parlamenta. Skupština Srbije Foto: Srđan Ilić Odbor je predložio da Narodna skupština konstatuje prestanak mandata imenovanim narodnim poslanicima. Svi navedeni poslanici svoj rad trebalo bi da nastave u izvršnoj vlasti, pošto se nalaze na spisku budućih ministara, koji je u nedelju objavila mandatarka za sastav nove Vlade Srbije Ana Brnabić. Naime, Ministarstvo za brigu o porodici i populacionu politiku vodiće Ratko Dmitrović sa liste SPAS, dok će Ministarstvo za brigu o selu voditi Milan Krkobabić. Ministarka kulture i informisanja biće dosadašnja predsednica parlamenta Maja Gojković, Nedimović će ostati na če..

Izgled ovog psa šokirao je svet, NIKO NIJE MOGAO DA VERUJE DA JE VLASNIK MOGAO TOLIKO DA GA ZAPUSTI! Danas, izgleda ovako! (FOTO)

„Zamolio sam ga zdravstvenu knjižicu psa, nije je imao kod sebe. Rekao je da je pas pripadao njegovoj ćerki koja se odselila u Pariz. Nakon podužeg razgovora shvatio sam da uopšte ne shvata na šta mu ukazujem. Tvrdi da je psa prao, a ja sam mu uzvratio da je vidljivo da je reč o sistematskom višegodišnjem zanemarivanju koje se smatra zlostavljanjem. Iako je bio na lancu, imao je posudu sa hranom i čistom vodom“, napisao je na Fejsbuku Bertrand Ševalije koji je objavio i šokantne fotografije ovog havanskog bišona. 10 stvari koje možda niste znali o PABLU PIKASU! Bio je jedan od najvećih umetnika XX veka, A OPTUŽEN JE DA JE UKRAO MONA LIZU! PILA JE KAFU ČITAV ŽIVOT, a onda je odlučila da na MESEC DANA PRESTANE! Desilo se nešto NEOČEKIVANO! 10 stvari koje možda niste znali o PABLU PIKASU! Bio je jedan od najvećih umetnika XX veka, A OPTUŽEN JE DA JE UKRAO MONA LIZU! sledeća vest Kad je vlasnika upozorio da će slučaj prijaviti policiji, ovaj se predomislio i obećao da će zakazati..

Злокобни хотел „Луксˮ: Стаљиновa клопка за комунисте из целог света у којој се нашао и Тито

Злокобни хотел „Луксˮ: Стаљиновa клопка за комунисте из целог света у којој се нашао и Тито Историја 26 октобар 2020 Николај Шевченко МАММ/МДФ/russiainphoto.ru; Archive photo; Russia beyond Прича о овом некада елитном хотелу толико је језива да би пролазници чешће застајали поред њега када би знали какве све мрачне тајне крије. У чувеној Тверској улици у Москви на броју 10 налази се тајанствено здање. То је зграда мимо које данас многи пролазе и не примећујући је. А изгледа овако: Archive photo За време Велике чистке у СССР-у 30-их година Јосиф Стаљин је од некада ексклузивног хотела начинио злокобну клопку за комунисте из целог света који су били довољно неопрезни да ту одседну. „Луксˮ Archive photo Пре Октобарске револуције зграда, подигнута 1837. године, била је власништво успешног руског предузетника Дмитрија Филипова. 1911. године власник је проширио свој бизнис и у згради издвојио простор за отварање хотела под именом „Францускаˮ. Новоотворени хотел је био оличењ..