Iz dana u dan pojavljuju se nove informacije ko će se naći u „Eliti 8“, a sada se pojavila tvrdnja bi to mogla biti i Ermina Pašović.

Poznato je da kontroverzna Nišlijka, Miljana Kulić, ulazi u „Elita 8“, a sada je otkriveno još jedno ime koje će se u septembru naći na velelepnom imanju u Šimanovcima.

Foto: ATAIMAGES

 

Naime, Osman Karić, otac bivšeg zadrugara Stefana Karića, na Instagram nalogu pozirao je sa rijaliti učesnicom Erminom Pašović, a tom prilikom je opisom podgrejao sumnju da će se ona naći u „Beloj kući“ od septembra.

– Čiča Mića još malo gotova priča. Mnogi nas kude, a u septembru će da se čude, a i izlude. Sudija, sviraj kraj, idemo iz ovog pakla u raj – napisao je Osman Karić.

Podsetimo, nakon što je Miljana Kulić diskvalifikovana iz rijaliti programa „Elita 7“, krenule su spekulacije da će morati da proda kuću u Nišu kako bi isplatila dug televiziji Pink, međutim, Marija Kulić, je stala na put ovim govorkanjima.

Foto: ATA Images

 

Što se tiče Miljanine diskvalifikacije, ne brinemo. Ona je isplaćena za svoje učešće, kaznu će da plati sledećim učešćem – rekla je Marija Kulić za Blic.

Ša podneo tužbe zbog stravičnih pretnji koje dobija: Alarmirao nadležne organe, pa se obračunao na mrežama:

sledeća vest

Originalni tekst