Snežana Đurišić se pojavila na finalu “Zvezda Granda” u pratnji svoje unuke koja je došla iz Amerike na odmor u Srbiju. 

ATAimages

Snežana Đurišić

– Došla su mi deca iz Amerike, oni obično uvek budu tu kad je finale “Zvezda Granda”. Meni ne treba podrška, ali njima treba – počela je Snežana.

Snežana je rekla da je uspeh doći do finala i da to treba da bude cilj kandidatima, a da pobeda zavisi isključivo od publike.

– Ja ne znam šta je trema, jeste ovo posebno veče za nas, u odnosu na sve prethodne emisije, jer konačno ćemo dobiti pobednika. Mi koji smo tu znamo da su svi pevači koji se večeras takmiče dobiri, tako da je samo stvar glasanja ko će da osvoji prvu nagradu. Uspeh je doći do finala i to je nešto što bi trebalo da bude cilj, ostalo je stvar publike. To ne treba da demorališe takmičere, treba da rade. Niko ne može da garantuje nekome da će biti velika zvezda. Ako se dogodi to to je teže sačuvati nego doći do toga, mogu samo da im poželim da imaju strpljenja i budu vredni – rekla je pevačica.

ATAimages

Snežana Đurišić

Ovom prilikom osvrnula se i na kadidata iz Podgorice koji je usled ispadanja iz daljeg toka takmičenja optužio za mito, odnosno iznudu novca.

– Ja nisam neko ko se povlači jer sve što radim radim kako najbolje umem, nisam pomislila nijednog trenutka da se povučem. To je stavar borbe ljudi koji pripadaju tu gde pripadaju, mogu samo da kažem ostalima da ne rade to, jer to nije dobro. Ostalo je na sudu, ne smem da pričam o tome. Ovo je stvar koja mora da se istera do kraja. U pitanju je čast, dostojanstvo i obraz, a na to ne dam – rekla je Snežana.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst