U SRBIJI će sutra tokom dana iznad većeg dela biti pretežno sunčano i veoma toplo za ovaj period godine, samo u Timočkoj Krajini i po kotlinama gde se magla duže zadrži biće hladnije, a ujutro i pre podne na severu Srbije malo i umereno oblačno.

У НОВУ ГОДИНУ СА ПРОЛЕЋНОМ ТЕМПЕРАТУРОМ: Временска прогноза за последњи дан 2022. - снег нећемо видети

Foto: Tanjug/D.K.

Najniža temperatura od -1 do 9 stepeni Celzijusa, a najviša od 8 °C po kotlinama u kojima se magla duže zadrži do 20 stepeni na zapadu Srbije.

Bez snega u novogodišnjoj noći

U novogodišnjoj noći suvo sa temperaturom od -1 °C na istoku i jugu Srbije do 8 °C u Beogradu, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Po kotlinama i rečnim dolinama jugozapadne i južne Srbije ujutru se očekuje magla koja će se ponegde zadržati i pre podne. Vetar slab do umeren, južnih pravaca.

Vremenska prognoza za Beograd

I u Beogradu ujutro i pre podne malo do umereno oblačno. Sredinom dana i posle podne pretežno sunčano i veoma toplo za ovaj period godine. Vetar slab, južnih pravaca. Najniža temperatura od 6 do 9, a najviša oko 18 stepeni. U novogodišnjoj noći suvo sa temperaturom od 5 do 8 °C.

BONUS VIDEO: 

PRESTONICA KULTURE I UMETNOSTI: Beograd čuvar srpskog identiteta

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

VUČIĆ NA TV PRVA: Albanci se nisu zaleteli 20 dana iz dva razloga

JA, PUTINOV AGENT: Lica sa poternice na okupu

JA, PUTINOV AGENT: “Lica sa poternice” na okupu

SPISKOVI „stranih plaćenika i domaćih izdajnika“ pojavljivali su se s vremena na vreme u srpskoj javnosti i oni su ostavljali različite tragove – nekada su njima crtane mete na čelu, a nekada su shvatani komično. Kako shvatiti spisak „Putinovih agenata“ tema je novogodišnjeg Sputnjikovog specijala.

30. 12. 2022. u 21:22

Originalni tekst