Kulićeva je uverena u Darjanovu ljubav, jer kako kaže, jedino se pored njega oseća sigurno.

Ukućani su danas dobili još jedan zadatak od Velikog šefa. Naime, oni su morali da pričaju o svojoj intuciji. 

Miljana Kulić je ispričala da joj je intuicija govorila dosta toga, ali da je ona to zanemarivala i radila po svom, iako se posle kajala. 

Foto: Youtube printscreen

 

– Miljana šta tebi govori intuicija? – pitao je Darko.

– Imala sam intuiciju da ne treba da budem sa Zolom, ali je ipak nisam slušala jer tako u ljubavi ne znam da stavim kočnicu. Takođe se sećam da sam napisala Kariću da će Iva Grgurić da pobedi odma na početku rijalitija i to se i desilo. Imala sam predosećaj za mamu, imala sam neku lošu intuiciju da nešto sa mamom nije u redu i ispostavilo se da ima neku upalu na pankreasu, tako da sam mnoge stvari predvidela u svom životu – rekla je Miljana.

Foto: Youtube printscreen

 

– Kada si napravila pravu odluku slušajući intuiciju? – pitao je Darko.

– Nikada, zato što je ne slušam, intuicija mi je govorila jedino za Bebicu da je loš i da ne treba da budem sa njim iako su svi govorili drugačije i na kraju me je intuicija dobro služila. Tokom boravka u „Eliti“ mi govori da imam teorije zavere ogromne, dovode me do totalnog rasula, u stanju sam da zbog tih zavera doživim nervne slomove, uvek mislim da me neko popreko gleda i da je ceo svet po tome. Mislim da me Darjan voli i da mu je stalo do mene, neke stvari otkucaji srca i ostale stvari su jako strastvene, koliko god ispadao budalasto mislim da me ipak voli, u njegovom zagrljaju se osećam sigurno. Takođe sam znala da ne slušam majku za Ivana Marinkovića i imala sam osećaj da to neće uspeti, sto puta sam joj rekla da me pusti na miru – rekla je Miljana.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

sledeća vest

Originalni tekst