Aleksandra je sa knedlom u grlu govorila o svom pokojnom suprugu.

Suprug pevačice Aleksandre Tadić Cipke, Nebojša Stojićević Jarin, iznenada je umro 16. maja ove godine. Kako je Informer prvi pisao, on je preminuo od posledica srčanog udara, a Cipka ga je našla mrtvog u stanu. 

Pevačica je sinoć održala nastup u Sremskoj Mitrovici, a pre samog izlaska na binu, Cipka je dala kratku izjavu za medije. 

Foto: ATAIMAGES

 

– Posle mesec dana, jedna ptičica mi je došapnula da ćete doći i nisam mogla da vas izbegnem, iako nisam u stanju da dajem izjave, ali vas moram da ispoštujem jer ste prvenstveno ispoštovali mene i mog muža. Nista nas provlačili po novinama, to je bila naša želja, da svoju privatnu stranu držimo za sebe – rekla je.

Foto: ATAIMAGES

 

Cipka kaže da joj je teško nakog preranog gubitka partnera, ali da mora da nastavi dalje. 

– U mom životu je sada sve moranje, moram da radim svoj posao, da nastavim dalje gde smo nas dvoje stali, ali smo imali planove i zamisli i ja to sve moram da ostvarim. Prvenstveno zbog njega i vratila sam se zato što bi mi to prvo on rekao – izjavila je ona.

Foto: Branko Pantelić

 

Za kraj, ona je priznala da joj pokojni suprug daje snagu da izađe na binu i zapeva nakon svega. 

– On je moja snaga kroz ceo život, pa i sad je. Uvek je prisutan i živi u meni. On mi daje snagu, zbog njega živim, zbog njega radim i tako će biti – rekla je Cipka, koja je jedva zadržala suze. 

Skinula crninu i vratila se nastupima: Cipkino prvo pojavljivanje nakon smrti muža (FOTO)

sledeća vest

TV

Jezivi zločini Nasera Orića 32 godine ostali nekažnjeni! Republika Srpska nije poklonjena, ona je zarađena hiljadama srpskih žrtava! (VIDEO)

Live TV

Jezivi zločini Nasera Orića 32 godine ostali nekažnjeni! Republika Srpska nije poklonjena, ona je zarađena hiljadama srpskih žrtava! (VIDEO)

Danas se navršava 32 godine od stradanja Srba u srednjem podrinju. Najmlađa žrtva bio je dečak od samo četiri godine. Za ove zločine niko nikada nije odgovarao. Naši zvaničnici iz Srbije i Republike Srpske otišli su danas da odaju počast srpskim žrtvama. Na ovu temu u „Info večeri“ govorili su novinar „Politike“ Marko Lakić, član predstavništva SNS-a Vladimir Marinković i Stefan Krkobabić, potpredsednik PUPS-a. Uživo u program uključio se i Brano Vučetić iz Bratunca koji je ispričao svoja svedočenja o zverstvima Nasera Orića, kao i Radojka Filipović iz Bratunca koja je ispričala svoja svedočenja.

Šokantna izjava Fica nakon oporavka od ranjavanja! ŠOS sve moćniji! Multipolarnost sveta na vidiku! (VIDEO)

Live TV

Šokantna izjava Fica nakon oporavka od ranjavanja! ŠOS sve moćniji! Multipolarnost sveta na vidiku! (VIDEO)

Ruska vojska je u prethodna 24 sata oborila više raketa i dronova! Premijer Slovačke Robert Fico prvi put se pojavio nakon ranjavanja. Njegova poruka bila je da bi otišao sa Orbanom u Moskvu, samo da je mogao. Na ove, ali i druge važne teme u emisiji „Rat uživo“ govorili su istoričar Mile Pršić i general Vinko Pandurević. Uživo u program javio se i Dževad Galijašević koji je komentarisao rezultate predsedničkih izbora u Iranu, kao i Nenad Bumbić, dopisnik iz Čikaga koji je komentarisao izbore u Americi.

Za pet godina EU neće postojati! Na čelo Velike Britanije došao Black rock! (VIDEO) Putin sklapa vojni savez koji će biti protivteža NATO-u? Da li će se priključiti i talibani? (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst