Voditeljica Sanja Marinković, poslije razvoda od Aleksandra Uhrina, zvanično nije predstavila javnosti nijednog partnera, a na pitanje da li sada ima nekoga u njenom životu, odgovorila je odrično.

-Ne! Svakoj ženi postoji neki muškarac zbog kojeg brže diše. U ovom trenutku baš i nema nekoga, ali naravno da je bilo onih zbog kojih bi mi srce zaigralo, ali oni su meni samo u nekim trenucima činili život ljepšim. Naravno da je lijepo da imaš nekoga sa kim možeš da odeš na večeru i da razmijeniš neka iskustva. Ali neko ko bi bio važan da dobije neko mjesto u ovoj našoj priči, nažalost nema- istakla je Sanja, koja je potom iznela jasan stav na temu muško-ženskih odnosa.

16, November, 2021, Belgrade – The promotion of the video for the song “Zima ce” by singer Nenad Cvijetic was held at the Dorcoleta restaurant. Sanja Marinkovic. Photo: Antonio Ahel/ATAImages 16, novembar, 2021, Beograd – Promocija spota za pesmu “Zima ce” pevaca Nenada Cvijetica odrzana je u restoranu Dorcoleta. Photo: Antonio Ahel/ATAImages

-Ne znam u čemu je problem. Neki kažu da sam suviše zahtjevna. Kad mi kažu uspješna žena pa nije sa njom lako, ja dobijam ospice! Ja baš mislim da to nema nikakve veze. Mislim da je ono što je najvažnije da neko mora da ti bude tu negdje u saznajnom smislu, mora da ti bude tu negdje kada je riječ o ambicijama i o nekim željama. U krevetu treba on da bude prvi. To je bar moje mišljenje, a u svemu ostalom treba da smo jednaki, da bi se on osjećao dobro- rekla je.

-Trenutno ne bih ništa u svom životu mijenjala osim što bih se malo odmorila. Kad bi imao neko da me malo odmjeni to bi bio dobro. Jedna od mojih najvećih želja je brak za cijeli život! Kada sam se vjenčavala ja sam zaista željela da to bude brak za cijeli život. Nažalost to nije od jedna od stvari koju sam uspjela da ostvarim, ali ima mnogo drugih zbog kojih se osjećam lijepo. Tako da nikad nije kasno, možda se to i desi. Dobro ne mora to da bude baš brak, ali svakako neko emotivno partnerstvo. Svako od nas je gladan ljubavi- poručila je.

(Express/ Kurir)

Originalni tekst