Sve je počelo od Luninog rođendana, koji joj Marko – što nije bio slučaj prethodnih godina – nije javno čestitao. Takođe se nije pojavio na njenoj zabavi, a na društvenim mrežama u poslednje vreme nema njihovih zajedničkih fotografija.

Instagram/printskrin

Luna Đogani i Marko Miljković

Međutim, nisu posredi loši odnosi, već navodno marketinški trik zarad klikova i veće zarade, piše Kurir!

Prema priči izvora bliskog bračnom paru, u njihovom odnosu je sve u najboljem redu, iako su mnogi posumnjali na najgore zbog zanemiravanja zajedničkog Jutjub kanala, na kojem su bili ažurni prethodnih nekoliko godina.

Lajkovi

Luna i Marko se ne razvode, to su gluposti. Sve i da je došlo do prekida, ne bi to radili na tako providan i očigledan način. Miljković je pred Lunin rođendan sređivao frizuru, što mene definitivno ne upućuje na raskid. Mislim da od cele priče prave marketing. Pa oni po profesiji i jesu influenseri. Lunina pesma koja je tek izašla nije najbolje prošla, za razliku od prethodnih. Ovakav vid reklame, kad se priča o njima, dobro će im doći, a tek kad se prvi put budu oglasili na Jutjub kanalu… Mislim da će dobiti gomilu lajkova i pregleda! – priča izvor dobro upućen u dešavanja, a potom navodi da je nedavno i sreo Miljkovića:

Instagram/printskrin

Marko Miljković i Luna Đogani

Sreo sam Marka, proćaskali smo nakratko, a onda mi je poručio da žuri da se nađe s Lunom da zajedno šetaju dete.

Golicanje mašte

Podsetimo, kad su počela nagađanja i spekulacije o njihovom lošem odnosu, novinari su posetili njihov komšiluk u kojem su sreli Marka koji je rekao da je među njima sve u najboljem redu.

Bio sam jako bolestan. Uostalom, vidite da ulazim u zgradu, nisam se odselio, a to znači da je sve u najboljem redu – rekao je Miljković za Kurir, a na naše pitanje zašto supruzi nije javno čestitao rođendan, kao što je to uvek radio, našalio se:

Da novinarima malo zagolicam maštu.

Inače, Luna Đogani i Marko Miljković su u 2022. godini od svoja dva zajednička Jutjub kanala zaradili vrtoglavih 100.000 evra. Oni su zahvaljujući ovoj sumi oborili sopstveni prošlogodišnji rekord, a shodno novonastalim burnim dešavanjima koji intrigiraju javnost, veruje se da će to duplirati.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst