Teodora, koja je trenutno na Sejšalima, objavjuje provokativne fotografije s plaže, ali i proizvode sa ovih ostrva među kojima je pokazala i jednu bananu. U okviru videa, Teodora je, držeći malu bananu, kazala:

– Kao kod nekih muškaraca – rekla je Teodora.

Ona je osim afere s fotografijom na kojoj je naga imala i skandal vezan za jedan audio snimak na kojem se, navodno, čuje njen glas tokom intimnog odnosa s muškarcem za kojeg se spekulisalo da je košarkaš Matijas Lesor.

E-Stock

U centru zbivanja…Teodora

Sve ovo Teodoru nije mnogo pogodilo, ali njenu majku Gocu Džehverović i te kako jeste.

– Ne bi ona nikad dozvolila da se slika naga, nije klinka niti bezobrazna devojčica. U današnje vreme sigurno ne bi to sebi priuštila. Doduše, postoje ljudi koji se time bave, odnosno hejteri kako bih ja rekla. Naš odnos i reputaciju neće srušiti. Mogu sigurno da demantujem priču oko nagih slika Teodore – započela je njena majka, pa je rekla da ih je cela situacija malo potresla:

Aleksandar jovanović Čile, E – Stock

Podržava i brani ćerku… Goca i Teodora

– To nas je baš potreslo. Pokušava i ona da sve iskulira, kao i svi mi. Već smo se navikli, to je cena slave kada ste zvezda. Možemo Teodoru da računamo kao mladu zvezdu. Jednostavno, to je cena javnosti- kazala je Goca.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst