DVORANSKA atletska sezona tek je započela, a naši sportisti „kraljice sportova“ moći će da provere nivo trenutne forme.

У ДВОРАНИ НА БАЊИЦИ АТЛЕТСКИ ТРОМЕЧ: Звезде Агелина Топић, Ивана Илић...

Foto: Atletski savez Srbije

Tradicionalni tromeč između Srbije, Hrvatske i Slovenije održaće se danas (15.00) u dvorani na „Banjici“. Glavne zvezde biće odlična sprinterka Ivana Ilić, Angelina Topić će se oprobati u skoku udalj, umesto visa. U konkurenciji muškaraca na 60 metara trčaće braća Kijanović, Boško i Aleksa, a u skoku udalj bronzani sa EP 2019. u Glazgovu Strahinja Jovančević.

Od naših trofejnih atletičara nastupiće i Armin Sinančević u bacanju kugle, dok će publika, koja odluči da poseti miting imaće priliku da vidi plejadu mladih nada, mahom onih koji su prošle godine nastupali na EP u Jerusalimu za mlađe juniore, poput troskokašica Aleksandrije Mitrović i Teodore Boberić.

To će ujedno biti zalet za naš miting koji će se održati 13. februara, a krune sezone u zatvorenom biće SP u Glazgovu, od 1. do 3. marta.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst