Beogradska arena biće domaćin fajnal-for turnira FIBA Lige šampiona, a biće to prilika da se neki tehnički noviteti probaju prvi put.

У БЕОГРАДУ СЕ ПИШЕ ИСТОРИЈА: На фајнал-фору Лиге шампиона ће се први пут десити ово

https://unsplash.com/photos/BfphcCvhl6E

Kako organizatori javljaju tek treći put, posle Svetskog prvenstva u Madridu za devojke do 19 godina i Ol-star utakmice NBA lige u Indijanapolisu, na finalnom turniru FIBA Lige šampiona, utakmice će se igrati na LED podlozi. O ovome govorio je direktor takmičenja Patrik Komninos.

 – Došli smo do fajnal-fora, spremni da dovedemo četiri sjajna tima naredne sedmice, od toga tri iz Španije, plus Peristeri sa trenerom Vasilisom Spanulisom. Sjajna grupa timova biće u Beogradu, takmičiće se u jednoj od najboljih evropskih dvorana. Želimo uvek da budemo inovativni i gledamo u budućnost. Odlučili smo da ovaj fajnal-for bude odigran na LED staklenoj podlozi – rekao je Komninos.

Pohvalio je i organizatore u Beogradu.

 – Jako je važno što su ljudi iz beogradske organizacije prihvatili da se ovako nešto implementira baš ovde. Jedva čekamo da se cela košarkaška zajednica priključi ovom događaju, da svedoče stvaranju istorije. Ovo je ono što je naša budućnost i po tome ćemo se svi sećati ovog fajnal-fora – naglasio je Komninos.

Fajnal-for će se održati od 26. do 28. aprila u Beogradskoj areni, a na njemu učestvuju Mursija, Unikaha, Tenerife i Peristeri.

BONUS VIDEO: Košarkašice Mege osvojile Kup pobedom nad Partizanom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst