У Београду ће ускоро бити отворено представништво руског Министарства одбране
Живот


Russia Beyond – Србија

REUTERS/Марко Ђурица

Министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин је истакао позитивну динамику војне сарадње између Москве и Београда.

У најскорије време у Београду ће бити отворено представништво руског војног ресора, рекао је министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин на преговорима са министром одбране Русије Сергејем Шојгуом у Москви.

„Што се тиче представништва Министарства одбране Русије: споразум смо потписали и убрзо очекујемо отварање представништва. То су већ техничка питања“, рекао је Вулин.

Он је такође истакао позитивну динамику војне сарадње између Русије и Србије. „Одржавамо заједничке вежбе и заиста сам поносан што сам био мали део овог огромног посла“, рекао је Вулин.

Говорећи о динамици развоја односа између Русије и Србије, он је подвукао лични допринос Шојгуа овом процесу. „Без твог личног залагања ничег од свега овога не би било. Ја и сад желим искрено да ти се захвалим“, додао је министар.

Свако, па и делимично копирање материјала Russia Beyond без писмене дозволе и линка на оригинални текст објављен на веб-сајту Russia Beyond третира се као грубо кршење закона о ауторским правима Руске Федерације. Russia Beyond и медијски холдинг RT задржавају право реаговања на сличне противправне радње и покретања судског поступка.

Најбољи текстови седмице стижу директно на вашу e-mail адресу

Проверите вашу е-mail адресу и потврдите пријаву

')
},
error: function() {
$email.val('');
alert('An unknown error occurred. Try later.');
}
});
}
});

};
initFormSubmit();

$completeButton.on('click', function (evt) {
evt.preventDefault();
evt.window.location.reload();
});
}());
Више занимљивих садржаја пронађите на
Russia Beyond на српскомOriginal Article