Najbolja hrvatska skijašica svih vremena Janica Kostelić je trudna, a nakon što je prije četiri godine dobila sina Oskara, ponovo će se okušati u ulozi majke.

Kako prenosi Story.hr. izvori bliski skijašici otkrio je da je Kostelić trenutno u drugom tromjesečju trudnoće i da zasad nema nikakvih komplikacija.

Legendarna skijašica trenutno boravi na Braču i Hvaru gdje uživa na ljetovanju zajedno sa partnerom i svojim četverogodišnjim sinom Oskarom.

Iako svoj privatni život nastoji držati u tajnosti, Janica Kostelić je prije nekoliko mjeseci otkrila da se posvetila majčinstvu i da je to u potpunosti ispunjava. Međutim, nikada nije otkrila ko je otac njenog djeteta. Hrvatski mediji ranije su pisali da se radi o tjelohranitelju iz Petrinje, koji je šest godina stariji od nje.

Podsjećamo, Kostelić je prije majčinstva radila i kao državna tajnica Središnjeg državnog ureda za sport, a zbog sina je i napustila ovu poziciju. Prije prve trudnoće otvoreno je govorila kako želi postati majka, a nakon što se ostvarila kao majka, poručila je da joj je porodica najvažnija.

Originalni tekst