Sa bivšom suprugom dobio je dvoje dece, ćerku Mašu i sina Uroša, a njegova naslednica u poslednje vreme privlači veliku pažnju javnosti. 

Mašu na “Instagramu” prati više od dvadesetpet hiljada ljudi, koje ona poput svog oca, vodi na putovanja kroz njene omiljene skrivene oaze i otkriva neispričane priče zaboravljenih mesta, a često ju je u tim avanturama pratio i verni ljubimac Draža koji je takođe osvojio srca njenih pratilaca.

Trenutak iz privatnog života i objava Maše Memedović ovog puta rastužila je mnoge, jer se ona oprostila od svog ljubimca veoma emotivnom porukom.

– Sinoć smo se oprostili od našeg Draže – napisala je Jovanova mezimica na Instagramu i stavila svima do znanja koliko je za njega bila vezana te da joj je srce slomljeno zbog gubitka velikog prijatelja sa kojim je mnogo toga prošla i koji ju je u obilasku prirodnih lepota naše zemlje pratio u stopu.

Instagram/printscreen

Objava Maše Memedović naišla je na salvu reakcija i dirljivih reči, a podrška koja je njoj i čitavoj porodici sada preko potrebna pristiže sa svih strana, posebno od ljubitelja životinja, onih koji su takođe izgubili ljubimca, ali i onih koji su se podsetili koliko vole svoje krznene prijatelje.

BONUS VIDEO: 

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst