STANIMIR Trailović (71), nekdašnji potpredsednik FS regiona Zapadne Srbije, i fudbalski radnik preminuo je 1. februara 2024. godine.

ТУГА ЗА СРПСКИ ФУДБАЛ: Преминуо Станимир Траиловић, легенда Сартида из Смедерева

Foto: Novosti arhiva

Stanimir Trailović je sinonim za uspehe Smedereva, a jedan je od najzaslužnijih za izgradnju stadiona Sartida kraj dunava, bio je član uprave i portparol Sartida.

U fudbalu je obavljao više funkcija, a bio je predsednik i Fudbalskog saveza Podunavskog okruga, član Izvršnog odbora našeg Saveza sa funkcijom potpredsednika. Takođe, bio je i Disciplinski sudija našeg regiona, kao i komesar za takmičenje Srpske lige „Zapad“.

Dao je izuzetan doprinos usponu i razvoju smederevskog fudbala, a uspešno je obavljao i dužnost delegata na utakmicama Srpske, Prve i Super lige Srbije. Po zanimanju je bio elektroinženjer, a obavljao je i dužnost predsednika Sindikata „Sartida“, Veća samostalnog sindikata Smedereva, kao i funkciju potpredsednika Samostalnog sindikata metalaca Srbije.

Stanimir ima i sina Stefana, koji je trener sa PRO licencom.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst