Tragično nastradali Darko Radovanović napstio nas je pre 12 godina, a tuga za pevačem ni danas ne jenjava. Sada je pevačeva koleginica Ivana Selakov gostovala u jednoj emisiji, te otkrila da je njegovu porodicu zadesio još jedan smrtni slučaj.

– Ono što je prelomilo moju karijeru je svakako duetska pesma sa Darkom Radovanovićem. Sve je bilo stepenica po stepenica, ali sve je išlo ka toj čuvenoj pesmi da ja prelomim da snimim album. Mi smo imali planove da pevamo zajedno, da nastupamo, on je imao planove za ozbiljne koncerte, nažalost prekratko druženje i prijateljstvo. Za mene je to bilo najtraumatičnije iskustvo – priča Ivana, pa dodaje:

Foto: ATAIMAGES

Ivana Selakov

Mislim da je taj momak mogao da uradi još puno, puno stvari. Nedavno sam zvala njegovu majku da izjavim saučešće, jer sam čula da je Darkov otac preminuo. Sa njegovom suprugom se čujem povremeno. Iza njega su ostale pesme i diskografija i mislimd a se ona ne razume u to kako to ide papirološki. Ona i sama kaže da se za neke stvari snašla, za neke nije. Htela sam da joj pomognem oko diskografije – kazala je Ivana u “Premijeri”.

Foto: ATAIMAGES

Ivana Selakov

Da se prisetimo, 11. juna 2011. godine, Darko i njegov menadžer Aleksandar Milošević izgubili su živote kada je došlo do saobraćajne nesreće.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Moja ćerka ima problem, to joj je urođeno! Ivana Selakov progovorila o naslednici koju je dobila vantelesnom oplodnjom

sledeća vest

Originalni tekst