Jelena je ispričala da je i ona bila u istoj situaciji kao Dragana, ali da je poklekla i pomirila se sa mužem.

Poslednjih nedelja glavna tema javnosti je razvod Dragane Mirković i Tonija Bijelića koji su važili za jedan od najskladnijih parova. 

Pevačica Jelena Gerbec, koja se dva puta udavala i razvodila od istog čoveka, ispričala je za medije da svoju koleginicu ne bi savetovala da se miri sa bišim mužem. 

Foto: foto Caslav Vukotic

 

– Ne bih savetovala Draganu da se miri sa Tonijem… (smeh) Ne, ne bih! Ja sam se vratila mužu posle razvoda, al’ mislim da to jednom kad pukne, tu nema više šta da se traži – kazala je Jelena.

Jelena je ispričala da se ona vratila mužu jer ga je volela, a u tom momentu je mislila da je bolje i zbog deteta da budu zajedno. 

Foto: ATAIMAGES

 

– Očigledno da sam ja volela muža, pa sam mu se vratila, razmišljala sam i o detetu. Godinu dana nismo bili zajedno. Kako je vreme odmicalo, sve više sam razmišljala, da li sam ispravno postupila, možda sam prenaglila, da se malo ohlade glave… Shvatili smo na kraju da nismo ispravno postupili, na stranu deca, da su ćerke žive i zdrave, sad imamo dve. Prva nije jedinica sada… Različite smo osobe, eto. Treće dete? Ne, ne, neće ga biti – rekla je pevačica za „Blic“.

Bivša zadrugarka ide pod nož! Imaće dva zahvata na svom telu, odlučila da totalno promeni izgled

sledeća vest

Originalni tekst