Bivša zadrugarka, a sada voditeljica, Tara Simov, navodno je prije dva mjeseca saznala da je u drugom stanju, a kako pišu mediji trudnoća je od početka navodno rizična.

Kako prenose mediji, vijest o trudnoći dočekala ju je nespremnu, ali joj je emotivni partner Danilo od prvog dana velika podrška.

– Tara prva tri mjeseca nije ni znala da je trudna. Shvatila je da se nešto dešava kada su joj počele mučnine i nesnosne glavobolje. Izvadila je krv i potvrdila trudnoću. Nije mogla da dođe sebi. Na pregledu kod ginekologa utvrdila je da je trudna 11 nedelja. Šokirala se i danima nije mogla da dođe sebi budući da ništa nije osjetila toliko dugo i da zbog toga nije pazila na sebe, spavanje, cigarete. Sreća, Danilo je bio tu da je smiri i natjera da misli pozitivno kako bi njihova beba bila dobro – prenose mediji i dodaju da je Simova brzo potvrdila svoje sumnje da će trudnoća biti teška.

– Samo nekoliko dana od saznanja da je trudna, počela su krvarenja. Svaki dan je odlazila svom ginekologu kako bi uspjela da održi trudnoću. Mora strogo da miruje jer je plod jako nisko i da mora da pazi na svaki korak koji napravi do kraja trudnoće. To je shvatila ozbiljno i potpuno promijenila životne navike. Od posljednjeg obilnijeg krvarenja niko ne zna šta se dešava sa njenom trudnoćom, a Danijel i ona strogo šute o tome. Njeni najbliži strahuju da je izgubila bebu, ali ona ne želi da priča o trudnoći ni sa kim. Drugi se nadaju da je sve kako treba i da želi da sačuva mir dok se trudnoća ne završi kako ne bi prolazila kroz pritisak javnosti dok ne bude sigurna da je sve kako treba – zaključuje mediji.

(express/srbijadanas)

Originalni tekst