Sofija je presrećna jer će uskoro dobiti dete sa svojim novim izabranikom, kog vešto krije od javnosti.

Bivša učesnica „Zadruge“, Sofija Una Manić u sedmom mesecu trudnoće je. 

Ona je otkrila da čeka devojčicu sa 20 godina starijim biznismenom koji živi u Sloveniji. Sofija Una iza sebe ima dva braka, a kako je ispričala, ovo je treća sreća i nikada nije bila sigurnija u svoju ljubav. 

Foto: E-Stock

 

– Ovo su najlepše vesti. Bilo je svašta u planu, vezano za „Elitu“, da radim neki podkast, ali ja sam upoznala čoveka svog života. To se desilo posle „Zadruge 6“. Skoro 11 meseci smo zajedno. Beba je planirana, biće devojčica – rekla je Sofija Una, koja je otkrila da se još uvek nije udala za njega.

– Nismo se još venčali, ali planiramo. U društvu smo se upoznali, za mene je to bila ljubav na prvi pogled. Svi znaju da sam ja bila udata dva puta. Izvinite bivši muževi, ali to nije bilo to. Treća sreća i to najveća! – rekla je ona. 

Foto: E-stock

 

Kako je otkrila, dete će dobiti sa biznismenom iz Slovenije, sa kojim je u velikoj ljubavi, a njen partner, kako se navodi, ima četvoro dece iz prethodnih brakova.

– Naš čovek, ali živi u Sloveniji. Nije u javnom životu. Neće imati problem da se slika, naravno. Stariji je od mene, nepunih 20 godina. Njegov stariji sin je odlučio kako će da nam se zove dete. Rekao je Sofija hoćeš ti meni da rodiš sestru, ali da se zove Iskra. Neko vreme ćemo verovatno biti ovde u Beogradu, pa ćemo se preseliti u Sloveniju. Mada to se sa mojim partnerom nikad ne zna – ispričala je ona kroz osmeh, u emisiji „Pitam za druga“.

Tea u vezi sa svojim telohraniteljem! Niko nije naslućivao da su zajedno, romansu krili mesecima

sledeća vest

Originalni tekst