ODBOJKAŠICE TENT-a iz Obrenovca osvojile su Superkup Srbije, pošto su pobedile Jedinstvo iz Stare Pazove rezultatom 3:1 (26:24, 25:21, 21:25, 25:10) posle 119 minuta igre.

ТРОФЕЈ ЗА ОДБОЈКАШИЦЕ ТЕНТ-А: Обреновчанке освојиле Суперкуп Србије

FOTO: FIVB

Najefikasnija u ekipi koja je trijumfovala bila je Malina Terel sa 19 poena, a po 13 su upisale Nevena Sajić i Mina Mijatović. U redovima Jedinstva najbolja je bila Anja Zubić koja je postigla 19 poena.

TENT je prvi put osvojio trofej u Superkupu. Tim iz Stare Pazove nije uspelo da odbrani prvi od tri pehara osvojena prošle sezone.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
–> BONUS KAKAV STE ŽELELI —

Medalje i pehare učesnicima Superkupa podelili su predsednik OSS Đula Mešter, predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević, generalni sekretar OSS i prvi potpredsednik CEV Ivan Knežević, prvi potpredsednik OSS Jelena Nikolić, predsednik OSV i potpredsednik OSS Petar Bogunović i direktor takmičenja OSS Danilo Mrđa.

BONUS VIDEO: „NOVAKOMANIJA“: Navijači pohrlili da se slikaju sa Novakom Đokovićem

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
–> BONUS KAKAV STE ŽELELI —

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst