Pevačica Goca Tržan sa svojim suprugom Rašom Novakovićem i ćerkom Lenom živi u pravom porodičnom raju.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Goca Tržan je od 2015. godine u braku sa bubnjarom Radomirom Rašom Novakovićem, a pre nekoliko godina su uspeli da naprave pravi porodični raj i sviju dom u beogradskom naselju Miljaković.

Goca, Raša i pevačicina ćerka Lena iz prvog braka su se 2019. godine preselili u trospratnu kuću koju su uredili po svom ukusu.

Kuća poseduje tri spavaće sobe, kuhinju, dva kupatila, veliki dnevni boravak i trpezariju, a u suterenu se nalazi Rašin muzički studio.

Poznato je da Goca voli da šminka i da je za vreme korone pokrenula i svoj Jutjub kanal, pa tako ima i svoj kutak, pravu malu šminkernicu.

Kutak u kojem se pevačica doteruje.
Kutak u kojem se pevačica doteruje.foto: Printscreen/Instagram/gocatrzan

 Važan kutak u kući za Gocu predstavlja i biblioteka, u kojoj Goca voli da provodi svoja popodneva i čita omiljene pisce. 

S obzirom da je poznato da je pevačica i iskusna i dobra domaćica, kuhinja joj predstavlja veoma važan deo u kući. 

Goca Tržan ima i veliko dvorište, koje je uređeno i puno zelenila, a u kojem može da se opusti nakon napornog dana. 

Kao što možete da vidite u galeriji koja sledi, u Gocinom domu preovladavaju svetli tonovi, najčešće bele i oker nijanse, a drvo se ističe kao jedan od omiljenih materijala.

Viseći lusteri, svećnjaci i slike na zidu takođe čine uobičajeni enterijer u pevačicinoj kući što daje još više topline i doprinosi “cozy” atmosferi.

Originalni tekst