Voditeljka Snežana Dakić bila u braku sa biznismenom Vladimirom Mikićem, a iz ove ljubavi dobili su naslednicu Lauru.

U jednom periodu bila je u žiži javnosti kada je isplivalo da je partner vara u periodu dok je imala velike zdravstvene probleme.

Kako je otkrila, nikada nije imala osećaj da je partner vara, ali i da se otkriće o tome dogodilo šest meseci kasnije, kada su se oni već emotivno bili udaljili.

Foto: ATA Images

 

Da budem iskrena, ja u braku nisam imala osećaj da sam prevarena. Tada sam imala iskustvo blisko smrti, imala sam operaciji gde mi je ugrađen stent ka mozgu i to je bio trenutak kada sam bila najslabija u životu i jako sam teško prošla kroz to – rekla je Snežana.

Snežana je svojevremeno otkrila da je godinama koje su usledile nakon razvoda ona bila ta koja je u potpunosti brinula o ćerki Lauri, a da se njen bivši suprug tek nedavno uključio u roditeljsku ulogu.

Foto: ATA Images

 

Tata se dosta uključio. I to je sjajno, s obzirom na to da sam se prethodnih sedam godina uglavnom o Lauri starala sama – rekla je Snežana svojevremeno za Story.

Vladimir Mikić se tri puta ženio

Vladimir Mikić je devet godina bio u braku sa voditeljkom Snežanom Dakić. Pre Snežane, bio je oženjen prvom suprugom Draganom, sa kojom je dobio bliznakinje.

Foto: ATA Images

 

Jovana Miljković bila mu je treća supruga, a u braku su bili tri godine. Godine 2018. dobili su ćerku Milu, a razveli su se 2020. godine.

Istina je da se Jovana i ja razvodimo. Zaista ne bih previše pričao o detaljima, ali želim da stavim tačku na neke dalje spekulacije. Razvod nije usledio zbog treće osobe sa jedne ili druge strane, već je ljubav jednostavno prestala – rekao je Vladimir Mikić tada za “Alo”.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst