Lj.P.

08. 07. 2023. u 13: 07

U PORODILIŠTU u Novom Sadu, poznatom kao Betanija, za dan rođene su 24 bebe, a među njima tri para blizanaca. U dva slučaja brat i sestra, i u trećem dve sestre.

ТРИ ПАРА БЛИЗАНАЦА: У породилишту у Новом Саду за дан рођене 24 бебе

FOTO: Arhiva novosti

Na Klinici za ginekologiju i akušerstvo od 7. jula u sedam sati ujutro do 8. jula u isto vreme,  između dečaka i devojčica je bilo nerešeno,  rođeno je 12 devojčica i isto toliko dečaka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

NAJLEPŠA VEST! Srbija posle više od četiri decenije ima veći broj živorođenih - preokrenut negativan trend dug 40 godina

NAJLEPŠA VEST! Srbija posle više od četiri decenije ima veći broj živorođenih – preokrenut negativan trend dug 40 godina

SRBIJA je jedina država u regionu koja je zabeležila rast živorođenih u odnosu na zemlje u okruženju. Tako je naša zemlja preokrenula trend koji traje duže od 40 godina. Možda još bolja vest je da porast živorođenih uzrokovan porastom po redu rođenja prvog deteta.

07. 07. 2023. u 16: 07

SRAMNO: Marinikin i Đilasov Srbin sa KiM ušao u Kurtijevu vlast (FOTO)

SRAMNO: Marinikin i Đilasov “Srbin” sa KiM ušao u Kurtijevu vlast (FOTO)

NENAD Radosavljević koji je danas imenovan u kabinet Kurtijevog lažnog gradonačelnika iz Leposavića Ljuljzima Hetemija, pre nekoliko godina bio je glavna uzdaniza Đilasovog i Marinikinog Saveza za Kosovo i Metohiju!

04. 07. 2023. u 18: 39

Pročitajte više

Komentari (0)

Najnovije iz rubrike

Originalni tekst