AKTUELNO

Horoskop

Tri najinteligentnija znaka zodijaka: Astrolozi jednoglasni, NJIHOV MOZAK RADI 100 NA SAT

Izvor: Pink.rs, Foto: Pixabay.com ||

Astrolozi kažu da su predstavnici ovih horoskopskih znakova ubedljivo inteligentniji od ostalih iz skupa zodijaka. Njihov mozak nikad ne miruje, a ideje se samo nižu.

Vrlo lako se snalaze u svim situacijama, a ako se nađu u neprilici brzo će se iz nje izvuću, baš zahvaljujući svom bistrom umu

Vodolija

Pripadnici ovog znaka ekstremno su inteligentni, što objašnjava kako je među njima veliki broj proslavljenih genijalaca. Odlično prolaze na testovima inteligencije, imaju talenat drugačijeg i originalnog pristupa problemima i veliku mogućnost koncentracije. Što su inteligentniji, to su skloniji i emocionalnoj nestabilnosti.

Blizanci

Pripadnici ovog znaka vrlo su bistri, a naspram drugih znakova odlikuje ih brzina razmišljanja, kao i bistrina s kojom dolaze do rešenja problema bez preterane muke. Imaju odličnu sposobnost učenja i savladavanja novih veština, ali im to koristi samo ako su spremni da se posvete nečemu.

Jarac

Pripadnici ovog znaka poseduju tzv. praktičnu inteligenciju koja ih tera na više u svemu, pa tako i u znanju. Imaju zavidnu memoriju koja im omogućuje da pamte i najbanalnije stvari koje njima uvek koriste, a odlično primenjuju stečeno znanje i nikad ne zaboravljaju ono što su jednom savladali.

Autor: Z.L.

Horoskop

Rang lista najzrelijih znakova Zodijaka: Ko je odgovoran, a na koga nikad ne možete da se oslonite

Horoskop

KAD SE ONI POJAVE, SVI PADAJU U DRUGI PLAN: 5 znakova Zodijaka koji su uvek u centru pažnje, ljudi ih obožavaju

Horoskop

PRAVE MISTERIJE: 3 'najčudnija' znaka Zodijaka

Horoskop

Ovo su TRI najgore horoskopske ljubavne kombinacije: Veza im je osuđena na PROPAST

Horoskop

Imaju najjači adut: Ova 3 znaka zrače samopouzdanjem

Horoskop

IDU KAO JIN I JANG! Astrolozi kažu da su ova 2 znaka NAJSAVRŠENIJI LJUBAVNI PAR

Original Article