HITNE službe reagovale su nakon što su su tri muškarca utopila u reci Esk, u Severnom Jorkširu u Engleskoj, dok je još jedan muškarac takođe izvučen iz vode.

ТРИ МУШКАРЦА СТРАДАЛА ТОКОМ СЛЕТАЊА У РЕКУ: Четврти изгубио живот покшавајући да им помогне?

Foto: Printscreen/Jutjub/BE

Mediji prenose da je njihovo vozilo palo u vodu, što je izazvalo veliku reakciju hitnih službi – dok brutalna oluja pustoši severozapad.

Službe su pozvane u 11: 48 danas (po lokalnom vremenu, 28. decembra), prenosi „D Norten Eko“, na mesto nesreće na reci Esk.

Kako se saznaje, bili su prisutni vatrogasci, hitna pomoć i policijski timovi. Nešto posle 15 časova iz vode je izvučeno vozilo.

Policija je kasnije potvrdila da su muškarci u automobilu poginuli. Pretpostavlja se da je četvrti muškarac ušao u vodu u pokušaju da pomogne onima u automobilu. Izvađen je iz vode oko 12.10 i navodi se da mu je ukazana medicinska pomoć.

U vreme pisanja ovog teksta, šta je tačno izazvalo incident ili uzrok smrti muškaraca nije bilo poznato. Identitet preminulih je takođe za sada nepoznat.

Oluja Gerit nastavlja da hara Ujedinjenim Kraljevstvom, a pogođen je veći deo severa. Prijavljeni su udari od skoro 80 ​​milja na sat (oko 130 km/h), a na snazi su upozorenja o poplavama za veći deo severozapada, prenosi Dejli star.

BONUS VIDEO: POTOPLjENI PUTEVI, AUTOMOBILI POD VODOM: Vanredna situacija na jugu Indije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

90 DANA BEZ ODGOVORA: I dalje nema rezultata obdukcije za Stefana, Bojana i Igora - Priština i dalje krije kako su ubijeni Srbi u Banjskoj

90 DANA BEZ ODGOVORA: I dalje nema rezultata obdukcije za Stefana, Bojana i Igora – Priština i dalje krije kako su ubijeni Srbi u Banjskoj

PUNIH 90 dana prošlo je od tragedije u Banjskoj, 24. septembra, kada su u sukobu sa takozvanom kosovskom policijom stradala trojica Srba – Stefan Nedeljković (31) iz Zvečana, Igor Milenković (50) i Bojan Mijailović (30) iz Leposavića. Stefan, Igor i Bojan sahranjeni su nakon šest dana agonije kroz koje su prošle njihove porodice. Međutim, njihova agonija tog dana nije završena – tri meseca kasnije, oni i dalje ne znaju kako su stradali njihovi najmiliji – rezultata obdukcije ubijenih Srba još uvek nema, a nema ni naznaka da će ih uskoro biti.

27. 12. 2023. u 07: 00

Originalni tekst