Srpska bokserka Sara Ćirković je poražena u šesnaestini finala od Tajlandske bokserke Jutamas Jumpong u kategoriji do 54 kilograma na Olimpijskim igrama u Parizu, a sada se oglsaio i njen trener Mirko Ždralo.

ТРЕНЕР САРЕ ЋИРКОВИЋ ЗАГРМЕО: Нажалост судије су одлучиле...

FOTO: AP/Tanjug

Naša bokserka Sara Ćirković poražena je odlukom sudija nakon što su posle tri runde odlučili da je tajlandska takmičarka bila bolja, te će Jumpong nastaviti borbu za medalju, a nakon meča svoje viđenje je izneo trener Ćirkovićeve i kao glavne krivce progalasio sudije.

 –  Nažalost, sudije su odlučile da nismo dovoljno dobri za ovaj meč. Možda sam pristrasan, ali za mene je ovo ubedljiva pobeda Sare –  napisao je na „Instagramu“ sjajni trener.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Bokserski trener Mirko Ždralo o pozau Sare Ćirković na Olimpijskim igrama/Foto: Printskrin Instagram/mirko.zdralo

Ako vas Olimpijske igre zanimaju, sve ono najvažnije i najzanimljivije o njima – pratite na posebnoj stranici portala „Novosti“ posvećnoj Olimpijskim igrama u Parizu.

Na sasvim ste dobrom mestu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

BONUS VIDEO: GUŽVE NA ROLAN GAROSU: Svi jure da vide Novaka Đokovića

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst