BOJNIK je opet bio mali epicentar sporta. Dobra komunikacija ključ je uspešne saradnje Sportskog saveza Srbije i teritorijalnih sportskih saveza, zato je nastavljen obilazak gradova i opština štirom Srbije.

ТРЕЋИ НОВОГОДИШЊИ САЈАМ СПОРТА У БОЈНИКУ: Најмлађи су уживали

Sportski savez Srbije

Generalni sekretar Goran Marinković posetio je opštinu Bojnik koja treću godinu zaredom održava Novogodišnji sajam sporta u Sportskoj hali. Marinković je u razgovoru sa rukovodstvom Sportskog saveza Bojnika Dejanom Arsićem i Milošem Aranđelovićem i predsednikom opštine Nebojšom Nenadovićem upoznat sa planovima u oblasti sporta za 2024. godinu.

– Drago mi je što se u Bojniku posvećuje pažnja sportu, a naročito deci koja tek treba da se uključe u sistem sporta. Ova višednevna sportska manifestacija odlična je ideja, vidimo da Bojinik ima mnogo predškolaca i prvaka koji se danas dobro zabavljaju na različitim sportskim poligonima. Drago mi je što ljudi koji vode Sportski savez opštine Bojnik žele da sledeće godine budu jedna od opština koja će organizovati Mali sajam sporta – istakao je generalni sekretar Sportskog saveza Srbije.

Nakon Bojnika Marinković je boravio u poseti Knjaževcu i Zaječaru. Sportski savez Knjaževca održao je redovnu Skupštinu, kojom je predsedavao predsednik Mikica Vidojević, na kojoj je izražena želja da se u ovoj opštini organizuje Mali sajam sporta u 2024. godini, a generalni sekretar Marinković pozdravio je ovu ideju i prisutnima poželeo uspeh u narodnoj godini. Sportski savez grada Zaječara održao je Redovnu izbornu skupštinu na kojoj je reizabran za predsednika Dragiša Simonović. Održan je i sastanak sa pomoćnikom gradonačelnika zaduženim za sport Milanom Stankovićem, predsednikom SSGZ Simonovićem i sekretarom Igorom Božinovićem, koji su nakon razgovora u Gradskoj kući obišli i velelepni fudbalski stadion „Kraljevica“:

– Saradnja sa Sportskim savezom grada Zaječara traje godinama, sprovode akcije Sportskog saveza Srbije i ulažu veliki rad i trud u sport. Čestitao bih Dragiši Simonoviću na reizboru i nadam se da će nastaviti sa aktivnostima koje će dodatno obogatiti program Saveza u 2024. godini. Sportski savez Srbije će kao i do sada biti tu da pruži podršku i pomaže svoje članice – rekao je Goran Marinković.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst