Milena Kačavenda, koja je drugoplasiranoj učesnici “Zadruge 6” Ani Ćurčić bila podrška, prokomentarisala je reči njene sada već bivše drugarice i otkrila detalje njihovog prekida prijateljstva.

Njihovo prijateljstvo nedeljama unazad je bilo na klimavim nogama, kada je Ana za medije i gostujući u emisijama “Narod pita” izbegavala direktne odgovore na pitanja o Mileni, govorila da one zapravo i nisu kume kako su se predstavile, kao i ističući da neke stvari koje je Kačavenda izjavljivala za medije tokom njenog boravka u “Zadruzi”, nisu istina.

Odmah smo stupili u kontakt sa kumom internacionale, Milenom Kačavendom, koja je za Pink.rs u samom startu razgovora prokomentarisala Anino javno raskrštavanje prijateljstva s njom.

Foto: Informer, E – Stock

 

Suština je da je ona mene jednostavno blokirala na Instagramu i od tog dana mi nemamo nikakav kontakt. Veče pre toga smo bili u komunikaciji, bilo je predviđeno da se vidimo. Međutim ona kaže da ja nisam imala vremena, to je netačno, ona nije imala vremena za viđanje. Ja sam sve vreme bila u Beogradu, iskreno i nije mi nešto i neophodno da se viđamo – rekla je Milena za Pink.rs, pa je potom otkrila da li je pokušala da stupi u kontakt sa Anom preko Ace Bulića:

Ne. Ja sam u kontaktu sa Acom Bulićem, on nema nikakve veze. Mi smo, dok smo bili podrška, bili u kontaktu svakodnevnom, moj i Acin odnos je korektan.

Od kako je Ana “odjavila” Milenu javno na televiziji, komentariše se da je taj njen postupak kontradiktoran s obzirom na to da je nju Zvezdan Slavnić javno ostavio, što ju je žestoko povredilo, a Milena kaže da je karakteristično za Anu to da bude kontradiktorna.

Foto: ATA Images, E – Stock

 

Njoj je to očigledno svojstveno. Ona kada ima muškarca pored sebe, to je njoj svojstveno, a što se tiče toga, tog ponašanja, ona je čak dala izjavu da mi nismo neke bliske drugarice. Ne samo da nismo bile kume, kaže: “Nismo Milena i ja sad tako neke posebne drugarice”. Ove njene prave prijateljice za koje kaže da su prave, gde su bile sve ovo vreme, stvarno ne znam?! Ana se ograđuje od mene, dala je više izjava, tipa: “Nije osvojila prvo mesto zbog mene”, što je smehotresna Olimpijada, ja i dalje stojim iza toga da nije bilo mene… Druga stvar, rekla je da je bila kontradiktorna u rijalitiju zato što nije znala šta ja pričam spolja. Kakve veze moj govor u spoljnom svetu ima s njenim unutra?! Ona je bila kontradiktorna sama sa sobom, potvrdila je vezom sa Acom, kada sam ja u pitanju, ogradila se od mene – rekla je kuma, a na pitanje da li se kaje zbog toga što ju je branila u odnosu na to šta je dobila na samom kraju, rekla je:

Foto: ATA Images

 

Pravo da ti kažem, ne. Što se tiče kajanja, ne kajem se apsolutno, ja bih uvek za nekoga ko je moj uradila isto, branila do zadnje kapi krvi. Bez obzira na krajnji ishod, nisam se ovome nadala, ali sam bila spremna s jedne strane. Što se tiče moje popularnosti, ja moram tu da kažem nešto jednom za svagda. Ja se u medijima jesam pojavila zbog ulaska Ane Ćurčić u “Zadrugu”, ali svoju popularnost nisam stekla zahvaljujući Ani Ćurčić, već svom britkom jeziku, načinu na koji sam je branila, svi su rekli da se nikada nije pojavio neko ko je na taj način branio nekoga. Mislim da sam postala popularna zbog sebe same i zbog toga što sam za sve što sam rekla u medijima, prosto stajala iza toga i danas stojim. Mislim da se ljudima dopala moja direknost, britkost, otvorenost, to što se nisam krstila, nego sam u oči iskakala svima koji su nešto rekli protiv nje, a ne kao neka odbrana Ane Ćurčić.

Za sam kraj razgovora upitali smo je zbog čega je bila spremna na ovakav krajnji ishod, tj. krah prijateljstva sa Anom.

Zato što ona od kad je ušla, njen ulazak je bio spektakularan i teatralan i da je ostala takva do kraja, bila bi favorit. To što nije osvojila prvo mesto, to može da zahvali samoj sebi. Demantovala je Acu Bulića za te ručkove i mene, a samo nije Zvezdana Slavnića. Više se pominjem ja nego Zvezdan Slavnić, kao da sam bila problem ja, a ne podrška. Što se tiče toga da sam gradila put za “Zadrugu 7”, to je netačno, ja nisam gradila svoj put preko Ane Ćurčić, ja imam svoj biznis napolju – rekla je Milena za Pink.rs.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Aleks i Car odustali od svadbe!? Nikolićeva priznala: Uhvatila nas je realnost, rešavamo probleme!

sledeća vest

Originalni tekst