Proslavljeni muzičar Goran Bregović zagovornik je braka, a sada je otkrio i svoje razloge zbog kojih na sva zvona preporučuje ovakvu vrstu zajednice.

Bregović je decenijama u braku sa Dženanom koja ne voli da se pojavljuje u javnosti. On je neosporno uvek bio zavodnik, ali ga taj zavodnički stav nije dugo držao. Tada veliki zavodnik Dženanu Sudžuku upoznao je 1977. godine, a ona je tada imala samo 16 godina. Ljubav je planula na prvi pogled, a miljenik zena je rešio da se skrasi i ozvaniči njihov odnos 1993. godine. Od tada uživaju u skladnom braku, u kojem su dobili tri ćerke – Emu, Unu i Lulu.

Foto: prinstscreen

 

Svadba je upriličena u Parizu, a kum na venčanju sa mladoženjine strane bio je Kusturica, dok je sa mladine strane kumovala Amila Sulejmanović, dugogodišnji prateći vokal Bjelog dugmeta.

A Dženanu je kroz medije uvek pratio samo lep glas. Kada god je bilo pomena o njoj, uz njeno ime je išao epitet jedne od najlepših žena u Jugoslaviji. Njoj su se divile i starije i mlađe generacije, iako je ona često naglašavala da sebe ne doživljava tako.

– Ma, kakva lepotica. Ja sam starica. Ali, možete da me pitate kako se osećam kao majka čija je ćerka umetnica – rekla je jednom prilikom.

Foto: informer.rs

 

Inače, i oko ovog braka kružile su mnoge spekulacije i intrige. Godinama unazad pričalo se da je Goran bio neveran svojoj supruzi i bio akter brojnih afera, što on nikad nije potvrdio niti demantovao.

Umesto odgovora uvek je pričao:

– Treba se ženiti. Morate imati nekoga u životu da napravi ravnotežu, da vam život ne pretegne u jednu stranu. Brak i porodica tome služe – rekao je on.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst