Folkerka ima recept za dobar brak, ali i za kvalitetan život

Popularna Stojanka Novaković Stoja godinama je u zajednici sa suprugom Igorom i kako kaže ona je pronašla svoju formulu za kvalitetna odnos. Osim toga, ima ideju i za srećan život uopšte, te za praznike voli da odmori i da dobro jede:

Foto: Public

 

– Praznike ću provesti tako što ću da spavam, jedem, šetam, pa opet spavam, opet jedem i ukrug. Što više jedem, to bolje izgledam. Tako je poslednjih 10 godina, zato sam rešila da jedem i da budem srećna – rekla je Stoja, pa prokomentarisala svoju karijeru i udarila na kolege.

– Meni ništa nije teško jer pratim samo sebe i bavim se samo sobom. Kada svi budu naučili da se bave samo sobom, da gledaju na to kako izgledaju, kako pevaju, kakve tezge imaju i koliko razađuju, kada shvate da nije sve u ogovaranju i pljuvanju, nagradiće ih Bog.

Foto: ATA Images

 

Stoja se dotakla i teme svog uspešnog braka i kako treba tretirati muževe:

– Treba samo da ga pustite niz vodu, pa neka teče, neka ide, neka radi šta hoće. Nema provere, nema ljubomore, to ne postoji jer sam ja sigurna u sebe. Najbolja sam i riba i žena – rekla je, pa se dotakla popularne teme razvoda.

– Jako mi je žao zbog toga što čujem, ali ne razvodi se samo estrada. 21. vek je, svi se i vole i razvode – zaključila je Stoja

sledeća vest

Originalni tekst