Poznata srbijanska influenserica Dunja Jovanić, poznatija na Instagramu kao Imfashionbabe, izazvala je beijs javnosti zbog svoje izjave o trudnoj pjevačici Rijani (Rihanna) i rekla kako “uskoro treba da se okoti”.

Naime, Instagram zvijezda objavila je danas story-je na Instagramu na razne teme. Između ostalog, dotakla se i popularne pjevačice sa Barbadosa koja je po drugi put trudna i treba da se porodi.

– Rijana treba drugi put da se okoti – rekla je Dunja u story-ju.

Ipak, kada je shvatila šta je rekla, te da su joj u inboks odmah stigle poruke kritike, Jovanić je snimak obrisala.

Zasto od infuensera niko ne reaguje kada #dunjajovanic ponizava sve redom, prosipa nekulturu gde god krene, diže noge po tuđim automobilima itd., zasto se niko ne oglasi i osudi takvo ponašanje??? #caosvima #tagzivota #emilijamilojevic

— štikla od sultana (@zelenikolibri) June 23, 2023

Međutim, veliki broj ljudi je već vidio i čuo njenu izjavu, zbog čega su je napali, naročito na Twitteru.

“Postavila je story kako vrijeme leti za sve, samo ne za nju i kako Rijana treba da se po drugi put okoti, ubrzo je to obrisala”, “Zašto od infuensera niko ne reaguje kada Dunja Jovanić ponižava sve redom, prosipa nekulturu gdje god krene, diže noge po tuđim automobilima itd? Zašto se niko ne oglasi i osudi takvo ponašanje?”, “Dunja Jovanić odavno poznata po rasističkim ispadima, valjda neke lične frustracije, ko će ga znati, danas uspješno rasizam ukombinovala sa mizoginijom u izjavi na Instagram story-ju kako Rijana treba da se okoti!”, “Da je ona trudna i da je njoj upućena takva gadost, kukala bi po svim medijima da je žrtva online nasilja”, samo su neki u nizu komentara na Twitteru.

Dunja Jovanjić odavno poznata po rasističkim ispadima, valjda neke lične frustracije ko će ga znati, danas uspešno rasizam ukombinovala sa mizoginijom u izjavi na Instagram storiju kako Rijana treba da se OKOTI! Ona i Maglov pod hitno na neku terapiju kod psihijatra. #caosvima

— NS (@_nikolasrdic) June 23, 2023

(Express/Alo)

Originalni tekst