Zadrugarka se osvrnula na svoj boravak u Beču, ali je na pitanje našeg novinara otkrila i da li je u austrijskoj prestonici između nje i Zole došlo do fizičkog obračuna!

U rijaliti program „Elita 7“ večeras se vratilo svima dobro znano lice, Miljana Kulić.

Neposredno pred ulazak u „Belu kuću“, predstavnici su joj postavili nekoliko zanimljivih pitanja o njenom budućem boravku u Šimanovcima, ali i o privatnom životu.

Šta se desilo kada si otišla u Beč? – pitao je Darko Tanasijević Miljanu.

Čuli smo se sve vreme, on je pričao o našoj budućnosti, stare manipulatorske priče, tražio mi je novac, ja sam mu prebacila na račun. On je smešten u Beču i laže ljude da će se vratiti u rijaliti, otišao je da se slika i da prosi od fanova. Slagao je čoveka koji mu je dao stan na dva meseca. Vratila sam se pre nego što sam i došla. Naljutilo me je što koristi nedozvoljene supstance, pokušala sam da mu pomognem, ali nisam uspela. Zapretila sam mu da ću se vratiti u Niš, ali nije vredelo. Napustila sam hotel i blokirao me je, pre toga mi je opet tražio pare. Sve vreme je puštao muziku i bio u drugoj sobi, dok sam ja sedela sama, uopšte nije obraćao pažnju na mene. On živi od danas do sutra tako da nije osoba koja može da mi pruži budućnost i nije podoban da čuva mog sina. Trebalo je da nastupam u Beču, ali se nešto iskomplikovano, tako da se izvinjavam ljudima. Biće prilike da se družimo – rekla je Kulićeva.

Foto: Pink Tv prntscreen

 

Kada si bila aktivna na Tik Toku pokazala si neke masnice, da li je to bilo od strane njega? – upitao je ekcentričnu Nišlijku Goran Todorović ispred Informera.

Nije bilo nikakvog nasilja, nego je on mene malo jače pritisnuo i to je to. Kada je koristio te supstance smejao se samo i buncao, nije bio toliko nasilan. Ja apelujem na njegovu majku da preduzme nešto i da ga spasi tog poroka – odgovorila je ona.


Originalni tekst