Reperka Sajsi MC doživljava pravi linč na društvenm mrežama nakon što Breskvici na „PZE“ nije dala nijedan bod.

Drama koja je počela par dana po završetku finala takmičenja „Pesma za Evroviziju“ još uvek glavna tema kako na društvenim mrežama tako i u svim medijima.

Foto: ATAIMAGES

 

Naime, nakon što je žiri takmičenja proglasio Teya Doru za pobednicu, deo javnosti je negodovao jer smatra da je Anđela Ignjatović Breskvica ta koja je zaslužila pobedu, s obzirom na to da je dobila veći broj glasova publike.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Mnogi se slažu oko toga da je reperka Sajsi MC mogla makar neki bod etno numeri da udeli, a pojedinci su poprilično ostrašćeno pristupili celoj temi navijanja.

Sajsi je za medije izrazila svoje zaprepašćenje obimom kritika, otkrivajući da su čak stigle i bizarne pretnje, poput poruke od Srbina koji živi u Francuskoj, upozoravajući je da ne ulazi u zemlju. 

Foto: ATAimages

 

Ima svega, pretnje smrću, degradiranje mog lika i dela, skandalizovanje mojim tekstovima, zahtev da se proteram iz zemlje zbog pesama kao sto su „Upalah“ i „Ringe jaja“. Moram priznati da ima i jako kreativnih, kao na primer tip koji živi u Francuskoj, poreklom Srbin, on mi je poslao preteću poruku da mi zabranjuje ulazak u Francusku. Dosta bizarna pretnja. Sve se uglavnom vrti oko toga da sam ja kriva što nije prošla časna pesma, već neka satanistička– rekla je Sajsi MC.

Dok se fanovi svađaju, Breskvica se rastura od para: Podigla cenu nastupa za nekoliko hiljada evra, evo koliko sada zarađuje

sledeća vest

Originalni tekst