Stefani Pavlović drastično je promenila svoj izgled, koji su svi sa oduševljenjem dočekali jer se nije duže vreme oglašavala

Pevačica i bivša „Zvezda Granda“, Stefani Pavlović, izazvala je pravu buru na društvenim mrežama svojom nedavnom transformacijom koja je sve oduševila. Stefani je odlučila da promeni svoj životni stil i posveti se zdravijem načinu života, rezultirajući neverovatnim gubitkom kilograma.

Njena nova figura nije prošla neprimećeno na nastupima gde je zablistala svojom vitkom linijom, oduševljavajući publiku svojim nastupima, ali i izgledom koji je doveden do savršenstva. Fanovi su primetili promenu kod pevačice pa su pohvalili njen trud i posvećenost.

Stefani je svoj uspeh podelila i na društvenim mrežama, gde je objavila fotografije svoje transformacije, inspirišući svoje pratioce da se okrenu zdravijem načinu života. 

Ova transformacija nije samo fizička, već je Stefani pokazala i svoju mentalnu snagu i odlučnost da ostvari svoje ciljeve. 

Foto: informer.rs

 

– Ovo je samo dokaz da kada nešto želite to možete i da ostvarite. Ja sam zacrtala određenu kilažu i ne stajem dok to ne ostvarim. Takođe sam sebi kao cilj popstavila ove godine minimum 3 hita, a uskoro ćete čuti i prvi! Nikad nisam izneverila svoju publiku pa neću ni sad, stižu nove pesme, nova ja – poručila je pevačica!

Originalni tekst