Topalko je od sreće zaplesao u porodilištu, a Helena je sve to snimila.

Ćerka poznatog pevača Milana Topalovića Topalka, Helena Topalović, juče je postala majka. Helena je na svet donela devojčicu, kojoj su ona i njen izabranik dali ime Dominika. 

Ubrzo nakon porođaja Helena je podelila sliku svoje naslednice. 

Foto: Printscreen/Instagram

 

– Dobro došla mila naša curice. Konačno u našem zagrljaju. Najsrećniji smo na svetu. Dominika – napisala je Helena. 

Najsrećniji od svih je ponosni deda Topalko, koji je u jednom momentu i zaplesao u bolničkoj sobi, a Helena je sve to snimila. 

Foto: Instagram printscreen/helena_topalovic

 

Na sledećoj fotografiji koju je Helena objavila vidi se kako pevač sedi pored kreveca i netremice gleda u malu Dominiku. 

Foto: Instagram printscreen/helena_topalovic

 

– Opčinjen je – napisala je novopečena mama.

Osim njega, ubrzo su stigli i Helenin suprug Dragan Aleksić i njegova majka, kako bi svi zajedno proslavili to što je njihova porodica postala bogatija za jednog člana.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Hronika

Rođak otkriva: Evo šta je prethodilo ubistvu na Čukarici Prve fotografije sa mesta zločina U saobraćajki teško povređeno dete od 7 godina! Šta smera porodica masovnog ubice?!

Hronika

Šta smera porodica masovnog ubice?!

Porodica dečaka ubice koji je u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” na Vračaru počinio masakr u kojem je ubio devetoro školskih drugova i školskog čuvara sa kojim je čak razmenjivao poruke, sve češće u poslednje vreme dospeva u žižu javnosti zbog svojih nelogičnih postupaka, zbog čega se postavlja pitanje – koji je cilj toga?

JOŠ Hronika VESTI

Originalni tekst