Biznismen i pevačica, uprkos odvojenim životima, na društvenim su mrežama glumili srećnu porodicu.

Dragana Mirković i Toni Bijelić stavili su tačku na brak dug 24 godine, a biznismen uveliko uživa u ljubavi sa 15 godina mlađom izabranicom.

Pevačica je u saopštenju istakla da sa suprugom ne stanuje pod istim krovom već tri godine, međutim, iako se u tom periodu u javnosti nisu pojaljivali zajedno, Bijelić je Draganu i te kako obasipao skupocenim poklonima i luksuznim putovanjima.

Naime, oni su februaru 2022. godine zajedno boravili u Egiptu, odakle se Mirkovićeva i oglašavala na svom Instagram profilu. Tom prilikom, uživali su u krstarenju Nilom, a folkerka tada nije skidala osmeh.

Nakon ovog izleta, nešto kasnije, usledio je i Dan žena. Tada je Toni iznenadio svoju suprugu automobilom marke „majbah“, čija je cena 185.000 dolara. Dragana se ubrzo na mrežama pohvalila poklonom, a u opisu fotografije napisala wje: „Osmomartovski poklon“. Nedugo zatim, par je otputovao na Maldive, gde su odseli u jednom od najluksuznijih hotela.

Podsetimo, Dragana Mirković je u svom obraćanju medijima poručila:

– Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti.

– Sa žaljenjem moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka.Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio, svo to vreme mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činim svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.

Foto: ATAIMAGES

 

Ja svakako ostajem dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina.

Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi.

U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju – rekla je Dragana.

sledeća vest

TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!

Live TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!

Pripadnici Ministarstva unutrsanjih poslova nakon 27 sati deetaljne pretrage terena u potrazi za Dankom Ilic, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadasnji pezultati ukazuju da se devojcica ne nalazi na ovom podrucju. Policija nastavlja inzenzivan operativan rad, a istraga je usmerena u drugom smeru. Na ovu temu u „Info jutru“ govorili su Blažo Marković, bivši predsednik sindikata MUP-a i Mihajlo Janjic iz Centra za drustvenu stabilnost.

Zelenski se krije da ga Putin Duboka država preko projekta Putin će razdvojiti Ukrajinu na dva dela, kao Mojsije more! Britanci i Ameri drhte od sledećeg poteza Rusije (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst