BEOGRAD, 7. maj 2021, (Njuz) – Tomislav Momirović, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, burno je proslavio gol koji je predsednik Vučić postigao danas iz penala tokom obilaska vakcinacionog punkta na stadionu FK Vrelo.

Kako Njuz saznaje od izvora bliskog Vladi ministar Momirović je, nakon što je odgledao snimak izvođenja penala, povikao “toooo, jebote, tooo majstore”, a onda je istrčao na hodnik i skandirao “Vučiću genije, pa ti si bog”.

– Danas je u zgradi Vlade bilo prilično mirno sve dok jednog trenutka nismo začuli ministra Momirovića kako urla. Pomislili smo da mu se nešto desilo, a onda se čulo “penal jebote, daj ga” i “gooooool”, nakon čega je vikao da je predsednik Vučić majstor, genije i car, trčao je po hodniku, grlio svakog na koga je naišao i pokazivao mu snimak gola. Pominjao je čak i da će zvati Đuku da pale baklje na krovu Vlade – ispričao je ovaj izvor za Njuz.

Na molbu Njuza da prokomentariše proslavu gola popularni ministar je rekao da mu je današnji dan jedan od najsrećnijih u životu.

– Čestitam predsedniku na sjajno izvedenom penalu. Zaista me je impresionirao, pre svega svojom mirnoćom i staloženošću, uprkos pritisku koji nije bio mali, a zatim i načinom na koji je šutirao. Taj udarac ni dva golmana ne bi mogla da odbrane. Sve je uradio fudbalski i inteligentno, onako kako samo on ume. Ne bih sada da sebe ističem u prvi plan, jer smo ovde svi da bismo pričali o tom sjajnom penalu, ali kada je namestio loptu znao sam da će postići gol i rekao sam sebi kada predsednik šutira penal, pa to je penal, jebote – uzbuđeno je je rekao popularni Toma Mona.

Ministar je dodao da mu je ovo prvi penal u karijeri, zbog čega je malo emotivniji, ali i da smatra da najmanje što možemo da učinimo posle ovog važnog gola jeste da budući Nacionalni stadion nazovemo po predsedniku Vučiću.

Soko Sokolović

The post Toma Mona proslavio Vučićev gol iz penala appeared first on Njuz.net.

Original Article