Pevačica je imala loša iskustva sa muškarcima, ali tvrdi da je iz svega što joj se dogodilo izvukla pouke i sada tačno zna šta želi.

Posle nekoliko ljubavnih brodoloma koje je doživela, Mina Kostić je shvatila da su to bile lekcije iz kojih je izvukla vredne pouke. Ona je nakon vremena ljutnje i povređenosti shvatila da je zahvalna svojim bišim partnerima. 

Foto: ATAIMAGES

 

– Oni nisu krivi , mi smo to same birale. Očigledno sam ja bila mnogo jača od njih i oni nisu mogli da izdrže. Oni te vole, a ujedno te i mrze. Toliko su jadni bili u nekim trenucima da sam se prvo ljutila i bunila, a sada bih rekla hvala ti što sam naučila – rekla je pevačica za Grand.

Kostićeva je takođe otkrila i koje osobine treba da poseduje muškarac kako bi osvojio njeno srce.

Foto: Printscreen You Tube

 

– Mora da bude vernik, da bude dobar i da ne laže, a sve ostalo ćemo tako. Fizički izgled, šta mu vredi da ima mišiće ako nema pameti. Moje sestre sve imaju muževe, pa žive katastrofa. Svi lažno žive. Ako ne možete zajedno bolje se raziđite – objasnila je pevačica jednom prilikom.

sledeća vest

TV

Hrvatska besni na Crnu Goru! Rezolucija o Jasenovcu je politička trgovina! Srbija je u fokusu svetskih sila zbog svoje vojne neutralnosti! Masovno se vrši izviđanje naše teritorije! (VIDEO) Zloupotreba veštačke inteligencije je veoma opasna! Da li nas je dovela pred vrata raja ili pakla? (VIDEO) Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku! (VIDEO)

Live TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku! (VIDEO)

Poslanik u hrvatskom parlamentu Miro Bulj napao je juče predsednika Srbije Aleksandra Vučića nazivajući ga četnikom, a sve iz razloga što je podsetio na ustaške zločine počinjene nad Srbima. Dan ranije, Bulj je uputio u proceduru zaključak kojim bi se svi poslanici u crnogorskom parlamentu koji su glasali za Rezoluciju o genocidu u Jasenavcu proglasili za „persone non grata“, odnosno da im se zabrani ulazak u Hrvatsku. Ove skandalozne izjave za Informer je komentarisao lider Srpske desnice Miša Vacić tokom gostovanja u „Info jutru“.

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst