Tokom pandemije korona virusa pjevači su ostali kratkih rukava, budući da su im svirke bile otkazane, a mala većina se u tako teškom trenutku snašla. Jedan od njih je pjevač Rade Lacković koji je za Grand otkrio kako je našao način da zaradi tokom najtežeg perioda.

Pjevač sa adresom u Minhenu priznao je da je opstao zahvaljujući restoranima koji su tokom korone radili dostavu hrane.

–U Njemačkoj je sve bilo zatvoreno, ništa nije radilo, ni restorani, ni kafići, ali mi smo vršili dostavu hrane. Snalazili smo se -priznao je pjevač i dodao da pored restorana koji posjeduje godinama uskoro otvara još jedan blizu Minhena.

Na ovu ideju je došao zahvaljujući supruzi koja je zapravo vodi sve poslove oko ugostiteljstva, dok se on bavi pjevanjem.

– Žena mi je opasna (smijeh). Inače je iz Kragujevca i odrasla je u ugostiteljskoj porodici, tako da joj sve poznato i zna šta radi. Ona zapravo vodi naš mali porodični biznis -rekao je Rade za Grand i otkrio da su njemački ugostitelji tokom korone imali pomoć od države za razliku od naše regije.

– Tamo je sve drugačije, oni imaju dobru socijalnu politiku i u tako teškom trenutku, kad niko ne može da opstane, država je sa čak 70 posto pomagala ugostiteljima – istakao je pjevač.

Originalni tekst