Dea Đurđević ističe da joj je ljubav sa kolegom Mladenom Mijatovićem nešto najlepše što joj se dogodilo u životu, a sada je otkrila i neke detalje iz njihovog odnosa.

Poznata voditeljka Dea Đurđević već dugi niz godina uživa u romansi sa Mladenom Mijatovićem, a tokom gostovanja u jednoj emisiji govorila je o njihovom zajedničkom životu.

Foto: printscreen instagram

 

Dea je najpre istakla da je imala ljubavi i pre Mladena, ali da ni jedna ne može da se meri sa ovim što danas ima sa poznatim voditeljem:

– Sa Mladenom mi se rodila najveća partnerska i ljubavna veza. Mogu slobodno reći da mi je to najotvorenija veza, on je jedini čovek sa kojim sam živela i sa kojim i dalje živim. Imala sam ja ljubavi pre njega, ali ne kao sa njim. Izgleda da se poslednja emotivna veza najviše voli – ispričala je voditeljka, te dodala da sve probleme rešavaju zajedničkim snagama u svom domu:

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

– U našoj kući se osećam neopterećeno, potpuno relaksirano. To je ta baza koju sam naučila u primarnoj porodici, da mi kuća bude oaza mira i sigurnosti. Tu idemo i kada smo srećni i kada smo tužni. Uspeli smo da napravimo bazu u kojoj je sve rešivo, samo je bitno da uvek budemo tu – govori Dea, pa se priseća i saveta svoje majke u trenutku kada je otpočela zajednički život sa Mladenom:

– Majka mi je rekla kada smo počeli da živimo zajedno: „Prvi put kada budeš osetila grč u stomaku i da ti je muka kad kreneš kući, to više nije tvoja kuća, onda dođi kod mame“. Čim dolaziš sa mučninom u želucu, znači da tebi tamo nije lepo, a u kući mora da bude lepo – rekla je Dea tokom gostovanja u emisiji kod Slavice Đukić Dejanović.


sledeća vest

Vesti

Avio kompanije ne žele da znate ovo! Stjuardesa otkrila tajnu: Evo kako da kupite najjeftinije karte! Penzionerka Snežana Vujović: Neću imati para za lekove, ostaje mi suva kora hleba (VIDEO)

Politika

Penzionerka Snežana Vujović: Neću imati para za lekove, ostaje mi suva kora hleba (VIDEO)

Zbog zabrane upotrebe dinara na Kosovu, svoje plate, penzije, socijalna davanja Srbi na tzv. Kosovu ne mogu da podignu, što im ugrožava živote. Jedna od onih koja će, ukoliko se stvari uskoro ne normalizuju, ostati bez sredstava za život je i penzionerka Snežana Vujović iz Kuzmina, kod Kosova Polja. Boluje od karcinoma i dijabetesa, a zbog nemogućnosti da podigne svoju penziju, koju je do skoro od poštara dobijala „na ruke“, strahuje da uskoro neće imati od čega da kupuje lekove, niti osnovne životne namirnice, kako bi preživela.

Siniša Mali odgovorio Aleksiću: Na ovaj način račun za struju možete da umanjite za 50 odsto: Ovo su uslovi i detaljna uputstva Ovo su cene pripremnih nastava na fakultetima! Evo na koja dva su predavanja potpuno besplatna!

Originalni tekst