ŽELjKO Obradović je najveći trener koga je košarka ikada videla. Ne postoji trofej koji trener Partizana nije osvojio, kako u klupskoj, tako i u reprezentativnoj košarci, izuzimajući Olimpijske igre. Ali…

ТО ШТО ОН ТРАЖИ ЈЕ МОГЛО ПРЕ 20 ГОДИНА! Бивши играч Партизана жестоко ударио на Жељка Обрадовића

Photo: Cibona / Ivana Dergez

Poslednja sezona u Humskoj je bila više nego loša, a legendarni starteg nije bio ni na istim talasnim dužinama sa većinom igrača, pa je odlučio da promeni kompletan tim.

Renoviranje ekipe je u punom jeku, a jedan od onih koji nije ispunio očekivanja u crno-belom dresu je i Mateuš Ponitka. Poljak je udario na Obradovića i smatra da mora da ukine perfekcionistički pristup ukoliko želi rezultate sa modernim igračima.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

– Imao sam nekoliko otvorenih razgovora sa trenerom tokom sezone. Mislim da sam bio iskren i da sam pričao objektivno. Naravno imao je i on svoju stranu u čitavoj priči koju poštujem. On je izvanredan trener i to je pokazao na delu – rekao je Poljak za Mocart Sport.

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

 

Ponitka je „prebacio“ Obradoviću da se zaglavio u prošlom vremenu…

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

– On traži perfekcionizam, a to je teško izvesti. Posebno sa igračima koji imaju moderan mentalitet. Baš je teško sprovesti u delo ono što Željko želi. On zaista hoće da igramo košarku na pravi način, timski, perfektan, ali neke stvari baš teško prolaze. Da se možda vratimo na neka ranija vremena od pre 15 ili 20 godina, možda bi lakše išlo, ali u ova nova vremena… Teško je tražiti perfekciju, a on je perfekcionista i sve mu je u detaljima. Zbog toga je doduše i osvajao trofeje koje je osvajao.

(Mocart sport)

BONUS VIDEO: Nikola Jokić i govor saigračima iz reprezentacije Srbije koji će se pamtiti

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst