Tea Tairović svojevremeno nije podržavala estetske zahvate.

Pevačica Tea Tairović osim svojom muzikom, veliku pažnju privlači i atraktivnim izgledom.

Uprkos dobroj genetici, pevačica je pre nekoliko godina podlegla trendu estetkih korekcija, međutim nakon takmičenja u „Zvezdama Granda“ bila je protivnik istih.

Foto: Foto: Dušan Petrović

 

Iskreno se malo plašim tih stvari, lekara i bilo kakvih zahvata – govorila je svojevremeno, dok je na pitanje da li bih se ipak podvrgla nekoj plastičnoj operaciji odgovorila:

Foto: ATAIMAGES

 

Prvo bih razmislila da li je to meni zaista potrebno i preispitala bih se da li se ovako prirodna dopadam samoj sebi. Kažu da ljudi obično to rade kada nemaju dovoljno samopouzdanja. Kada neko odiše samopouzdanjem, silikoni nisu potrebni.

Foto: Printscreen/Tiktok/tairovic.tea

 

Iako nikada nije javno otkrila šta je sve radila na sebi, evidentno je da je uvećala grudi, i imala nekoliko korekcija na licu koje uključuju punija usta, zube i nos.

Foto: Printscreen/Tiktok/tairovic.tea

 

Lepo je čuti da izgledam odlično, ali mislim da me taj moj izgled u poslednje vreme više košta, odnosno odmaže već pomaže. Mnogi me kvalifikuju kao nekoga ko je isključivo atraktivan i ništa više osim toga. Ako nekim neatraktivnim devojkama treba više vremena da dokažu neke svoje kvalitete, meni kao ovakvoj treba duplo više – rekla je ona svojevremeno za domaće medije.

Više njenih fotografija pre estetskih zahvata možete pogledati u galeriji ispod.

Ana Nikolić proslavila rođendan! Pevačica sa Raletom uživala u klubu na nastupu kolege, pogledajte fotke sa provoda

sledeća vest

Originalni tekst